Liity kanta-asiakkaaksi ja nauti eduista

Liittymällä Seppälän apteekin kanta-asiakkaaksi, saat rahanarvoisia etuja ja pienen yllätyslahjan liittyessäsi. Pystymme palvelemaan kanta-asiakkaitamme entistä yksilöllisemmin. Voit liittää samalle kanta-asiakastilille myös muut samassa taloudessa asuvat perheenjäsenet. Kela-kortti toimii kätevästi kanta-asiakaskorttinasi!

Kanta-asiakkaan edut

  • Henkilökohtaiset tarjoukset ja tapahtumakutsut suoraan sähköpostiisi
  • Oma mobiilisovellus
  • Lääkkeiden yhteisvaikutusten tarkistus maksutta
  • Maksuton reseptien uusinta
  • Keskittämisalennus oheisen taulukon mukaan

Alennus annetaan ostokertymän mukaisesti normaalihintaisista itsehoitolääkkeistä ja -valmisteista. Alennusta ei anneta reseptilääkkeistä.

Ostokertymään lasketaan kaikkien samassa taloudessa asuvien kanta-asiakkaiksi liitettyjen henkilöiden ostokset. Kertymää kartuttavat kaikki kassakuitilla näkyvät, todelliset asiakkaan maksamat kulut eli itsehoitotuoteostokset, reseptilääkkeiden omavastuuosuudet sekä palvelumaksut.

On tärkeää, että jokainen kanta-asiakastilillesi liitetty perheenjäsen muistaa esittää Kela-korttinsa maksutapahtuman yhteydessä – näin ostokset ohjautuvat kerryttämään ostohyvitystäsi. Jälkikäteen emme valitettavasti voi liittää ostoja rekisteriin.

Kanta-asiakasohjelma on voimassa sekä Seppälän että Huhtasuon apteekissa. Kanta-asiakasohjelmat ovat erilliset eikä niiden ostokertymiä voi yhdistää apteekkien välillä.

Tietosuojaseloste

Minun apteekkini – mobiilisovellus

Lataa Sovelluskaupasta maksuton Minun apteekkini -sovellus ja seuraa vaihtuvia tarjouksiamme sekä omaa ostokertymääsi älylaitteellasi. Sovellus on ladattavissa iOS ja Android -laitteille. Valitse listalta Seppälän apteekki. Kanta-asiakkaaksi liittyminen on myös mahdollista sovelluksen kautta.