Liity kanta-asiakkaaksi ja nauti eduista

Liittymällä Seppälän apteekin kanta-asiakkaaksi, saat rahanarvoisia etuja ja pienen yllätyslahjan liittyessäsi. Pystymme palvelemaan kanta-asiakkaitamme entistä yksilöllisemmin. Voit liittää samalle kanta-asiakastilille myös muut samassa taloudessa asuvat perheenjäsenet. Kela-kortti toimii kätevästi kanta-asiakaskorttinasi!

Kanta-asiakkaan edut

  • Henkilökohtaiset tarjoukset ja tapahtumakutsut suoraan sähköpostiisi
  • Lääkkeiden yhteisvaikutusten tarkistus maksutta
  • Maksuton reseptien uusinta
  • Keskittämisalennus oheisen taulukon mukaan

Ostokertymä

50-199€ alennus 1%

200-399€ alennus 2%

400-999€ alennus 3%

1000€ – alennus 4%

Alennus annetaan ostokertymän mukaisesti normaalihintaisista itsehoitolääkkeistä ja -valmisteista. Alennusta ei anneta reseptilääkkeistä.

Ostokertymään lasketaan kaikkien samassa taloudessa asuvien kanta-asiakkaiksi liitettyjen henkilöiden ostokset. Kertymää kartuttavat kaikki kassakuitilla näkyvät, todelliset asiakkaan maksamat kulut eli itsehoitotuoteostokset, reseptilääkkeiden omavastuuosuudet sekä palvelumaksut.

On tärkeää, että jokainen kanta-asiakastilillesi liitetty perheenjäsen muistaa esittää Kela-korttinsa maksutapahtuman yhteydessä – näin ostokset ohjautuvat kerryttämään ostohyvitystäsi. Jälkikäteen emme valitettavasti voi liittää ostoja rekisteriin.

Kanta-asiakasohjelma on voimassa sekä Seppälän että Huhtasuon apteekissa. Kanta-asiakasohjelmat ovat erilliset eikä niiden ostokertymiä voi yhdistää apteekkien välillä.

Tietosuojaseloste