Palvelut ja osaaminen

Reseptintoimitus

Palvelemme reseptiasiakkaita vuoronumerojärjestyksessä. Palvelupisteissä voit asioida rauhassa ja keskustella lääkityksesi yksityiskohdista farmasian alan ammattilaisen kanssa. Toimituksen yhteydessä tarkastamme käytössä olevien lääkkeiden mahdolliset yhteisvaikutukset.

Erikoisosaaminen: astman, diabeteksen, sydänsairauksien lääkehoito

Apteekkimme farmaseutit osaavat neuvoa oman erikoistumisalueensa lääkitykseen liittyvissä asioissa. Kysy rohkeasti neuvoa, me autamme mielellämme!

Itsehoito-osasto

Myös ilman reseptiä saatavien lääkkeiden valinnassa tarvitaan usein ammattilaisen opastusta. Autamme valitsemaan oikeat itsehoitotuotteet ja neuvomme niiden käytössä.

Käytössä olevat maksukortit

Meillä käyvät käteisen ja kotimaisten pankkikorttien lisäksi American Express ja Diners Club -maksukortit. Huhtasuon apteekissa käyvät käteinen ja kotimaiset pankkikortit.

Terveydeksi-lehti

Hae maksutonta ja hyödyllistä luettavaa apteekista! Terveydeksi!-lehti on Apteekkariliiton jäsenapteekkien asiakaslehti, joka ilmestyy neljä kertaa vuodessa. Lehden tavoitteena on välittää luotettavaa tietoa terveyden edistämisestä, sairauksien hoidosta ja ennaltaehkäisystä, lääkkeistä ja niiden oikeasta käytöstä sekä apteekkipalveluista. Lehden voit noutaa joko Seppälän tai Huhtasuon apteekista veloituksetta. Hyviä lukuhetkiä!

Opetusapteekki

Apteekkimme toimii farmasian koulutusyksikköjen opetusapteekkina, joten olemme mukana vaikuttamassa suomalaisten apteekkien korkeatasoiseen palveluun myös tulevaisuudessa. Myös lääketeknikko-opintoja suorittavat voivat hakea meille harjoittelijaksi.

Hyödyllisiä linkkejä

Jyväskylän yhteistoiminta-alueen terveyskeskus (JYTE)
Allergia- ja astmaliitto
Hengitysliitto
Diabetesliitto
Sydänliitto
Käypä hoito -suositukset
Kanta
Omakanta
Lääkekorvauslaskuri
Terveyskirjasto