Apteekkikosmetiikka on korkealaatuista

Seppälän apteekista löydät laadukasta apteekkikosmetiikkaa sekä ihon perushoitoon että erityistarpeisiin. Kosmetologimme opastaa tuotteiden valinnassa ja auttaa löytämään juuri sinun ihollesi parhaiten sopivat tuotteet. Tervetuloa kosmetiikkaostoksille!

AcoAco

Ruotsalainen ihonhoitosarja ACO sisältää monipuolisen valikoiman tuotteita kauneudenhoitoon, iho-ongelmiin sekä henkilökohtaiseen hygieniaan. ACO:n valikoima sisältää sekä lääkevalmisteita että ihonhoitotuotteita. Omat erityistuotteet löytyvät esimerkiksi aknen, kasvojen ja vartalon hoitoon. Lisäksi ACO:lla on omat tuotteet intiimihygieniaan ja puhtauteen sekä oma ACO Baby -sarja lasten ihonhoitoon.
ACO:n ylellisen Cliniderm-sarjan tuotteet hoitavat ihoa kokonaisvaltaisesti ja suojaavat sitä ulkoisilta rasituksilta, kuten vuodenaikojen vaihteluilta. Cliniderm-sarjassa on normaalin ja sekaihon, rasvoittuvan ihon sekä kuivan ja herkän ihon tuotteita.
Tuotesarjan omille sivuille »

AvèneAvene

Hoitava Avène-ihonhoitosarja on kehitetty erityisesti herkän ihon tarpeisiin. Valmistaja on ranskalainen Pierre Fabre, joka on tunnettu myös luotettavana lääkealan yrityksenä. Kaikki Avène-tuotteet perustuvat Avène-terveyslähdeveteen, jonka ihoa rauhoittava vaikutus on tunnettu jo 1700-luvulta lähtien. Tänä päivänä Avène-veden vaikutuksesta on julkaistu jo noin 50 kliinistä tutkimusta. Tuotteissa allergiaa aiheuttavien raaka-aineiden määrä ja käyttö on minimoitu ja kaikki valmisteet ovat testattu kliinisin kokein ihotautilääkärien valvonnassa.
Tuotesarjan omille sivuille »

Dr.Hauschka dr-hauschka-kosmetik

Luonnon kauneutta ihollesi. Dr.Hauschka ihonhoitomenetelmän ja siihen perustuvien tuotteiden ydinajatus on se, että ihon omat toiminnot huolehtivat sen uudistumisesta ja tasapainosta. Kosmetiikan tehtävä on tukea ihon aineenvaihduntaa ja luonnollista uudistumisprosessia.

Dr.Hauschka tuotteiden raaka-aineita ovat mm. kallisarvoiset kasviöljyt, -vahat ja –uutteet. Raaka-aineet tuotetaan WALAn omalla biodynaamisella tilalla sekä pitkäaikaisten yhteistyökumppaneiden luomu -tai biodynaamisilla tiloilla. Näiden puhtaiden ja laadukkaiden raaka-aineiden avulla Dr.Hauschkaa valmistava luonnonlääketehdas WALA on tarjonnut ainutlaatuisia ihonhoitotuotteita jo yli 40 vuotta.

Saatavilla myös ihonhoitotuotteiden lisäksi meikkisarja sekä välineitä.

Tuotesarjan omille sivuille »

DucrayDucray

Ranskalaisen Pierre Fabren lääketehtaan tuotekehittelijät ja dermatologit ovat yhteistyössä kehittäneet tuotesarjan, jossa on laaja valikoima hiuspohjaa hoitavia shampoita ja hoitoaineita. Erityisesti tuotekehittelyn kohteena ovat olleet hilseilevälle päänahalle suunnatut valmisteet, hilseshampoot. Hiuspohja oirehtii hilseilemällä eri syistä johtuen, ja on tärkeää, että
hoidossa keskitytään kokonaisvaltaiseen oireiden hoitoon eikä vain poistamaan näkyvä ongelma, hilse. Ducray-tuotteet ovat myynnissä apteekeissa.
Tuotesarjan omille sivuille »

FavoraFavora

Suomalainen Favora-ihonhoitosarja sopii herkällekin iholle. Kaikki käytettävät raaka-aineet ovat puhtaita ja turvallisia, eivätkä tuotteet sisällä väriaineita tai keinotekoisia hajusteita. Hoitavia ainesosia on poikkeuksellisen paljon. Erityisesti herkän ihon hyvinvoinnille on tärkeää hellävarainen puhdistus, tehokas kosteutus ja ihoa suojaavat ainesosat. Tavoitteena on hyväkuntoinen ja vastustuskykyinen iho, joka toipuu paremmin myös erilaisista rasituksista.
Tuotesarjan omille sivuille »

FilorgaLOGO

Ranskalainen Laboratoires Filorga tunnetaan johtavana asiantuntijana anti-aging-tutkimuksessa ja lääketie­teellisiin menetelmiin perustuvassa tuotekehittelyssä. Laboratoires Filorgan innovaatioihin kuuluvat maailman ensimmäinen ja nykyään kansainvälisesti eniten käytetty mesoterapialiuos NCTF®, ainutlaatuinen ihoa kirkastava ja kiinteyttävä kuorintamenetelmä Glykopeel® ja korkea­laatuiset hyaluronihappotäyteaineet. Laboratoires Filorgan tuotteita käyttävät ihotautilääkärit ja plastiikkakirurgit yli 60 maassa.Medi-Cosmetique-sarjan ihonhoitotuotteet on suunniteltu kotikäyttöön. Sarjassa yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla esteettisen lääketieteen tehokkaat aktiiviaineet ja kosmeettisten tuotteiden helppokäyttöisyys, miellyttävä koostumus ja nykyaikainen voidepohja.Medi-Cosmetique-tuotteita voidaan yksilöllisten hoito-tarpeiden mukaan yhdistää kokonaisvaltaisiksi ihonhoito-ohjelmiksi. Sarja tarjoaa monipuolisen valikoiman tuot­teita ihon päivittäiseen hoitoon ja vaativiin erityistarpeisiin: kiinteyttämiseen, ryppyjen tasoittamiseen ja pigmentti­muutosten vaalentamiseen.Kaikki Medi-Cosmetique-seerumit ja -voiteet sisältävät NCTF®-kompleksia – 54 vaikuttavan aineen yhdistelmää ja hyaluronihappoa. Vaikuttavat aineet imeytyvät hyvin ja vaikuttavat aktiivisina patentoitujen Chronosphere®-mikrokapselien ansiosta.

Tuotesarjan omille sivuille »

La Roche-PosayLa_roche_posay

Herkän ihon asiantuntija – yli 25 000 ihotautilääkärin suosittelema. La Roche-Posay -tuotteiden tärkein periaate on minimalistisuus: aktiiviaineosat rajoitetaan mahdollisimman yksinkertaisiin, mutta tehokkaisiin yhdistelmiin. Tuotteiden koostumuksista karsitaan pois kaikki ylimääräinen, joka voisi häiritä herkän ihon tasapainoa.
Tuotesarjan omille sivuille »

Lierac

Lierac on jo yli 40 vuoden ajan ollut yksi johtavista apteekkikosmetiikkasarjoista. Sen salaisuus on esteettisen lääketieteen, biologian ja luonnosta saatavien raaka-aineiden yhdistäminen. Yhteistyössä parhaiden tutkijoiden kanssa, Lierac-laboratoriot ovat kehittäneet äärimmäisen tehokkaat tuotteet ihon erilaisiin ongelmiin ja tarpeisiin. Lierac-ihonhoitotuotteet hurmaavat ylellisyydellään ja aistikkuudellaan. Laajasta tuotesarjasta niin naiset kuin miehetkin löytävät monipuolisesti sekä kasvojen että vartalon ihonhoitotuotteita.
Tuotesarjan omille sivuille »

Louis Widmerlw_logo_70k.jpgvalk.

Louis Widmer -ihonhoitotuotteet perustuvat uusimpaan dermatologiseen tietämykseen ja tunnusomaista tuotteille on niiden optimaalinen vaikutus ja siedettävyys. Tuotteet valmistetaan ja kehitellään Louis Widmerin omissa laboratorioissa tiiviissä yhteistyössä ihotautilääkäreiden kanssa.
Tuotesarjan omille sivuille »

VichyVichy

Lähdevettä sisältävät Vichy-tuotteet ovat hypoallergeenisia eivätkä tuki ihohuokosia. Tuotteet on valmistettu lääketeollisuudessa ja ne on testattu myös herkällä iholla ihotautilääkäreiden valvonnassa. Vichy pyrkii ennaltaehkäisemään ja korjaamaan ihon fysiologista epätasapainoa kuten ihon pinnan kuivuutta, ryppyjen syntymistä ja selluliitin muodostumista kudoksiin. Vichy kunnioittaa eettisiä toimintatapoja, mikä takaa tuotteiden turvallisuuden.
Tuotesarjan omille sivuille »