Tarjoukset

Hyvät ja hyödylliset tarjouksemme Seppälän ja Huhtasuon apteekissa. Tarjouksien voimassaoloaika on merkitty tarjouksien yhteyteen.

Carbalan tai Carbalan Plus, 200 g

Carbalan on perusvoide normaalille, kuivalle ja atooppiselle iholle. Sisältää 5% karbamidia sekä runsaasti glyserolia, jotka sitovat kosteutta tehokkaasti ihoon. Helposti levittyvä ja nopeasti imeytyvä.

Carbalan Plus perusvoide sisältää 5% karbamidia. Tuotteessa on myös runsaasti glyserolia sekä ksylitolia. Nämä aineet toimivat humektantteina eli sitovat kosteutta tehokkaasti ihoon. Voide sisältää myös karitevoita, joka suojaa, korjaa ja hoitaa ihoa. koostumus on helposti levittyvä ja nopeasti imeytyvä.

Nyt kaupan päälle 30 g Carbalan

Tarjous on voimassa tammikuun ajan.

8,90 (norm. 9,92)

DeviSol Strong 50 mikrog, 230 tabl. kampanjapakkaus

DeviSol Strong 50 mikrogramman vahvuutta suositellaan lisääntyneeseen D-vitamiinin tarpeeseen aikuisille ja yli 11-vuotiaille. Pienikokoisen ja hyvänmakuisen tabletin makuna on raikkaan hedelmäinen sitrus. Tabletti on helposti suussa hajoava ja sen voi joko imeskellä, pureskella, niellä tai tarvittaessa jauhaa.

Devisol valmisteet eivät sisällä laktoosia, gluteenia tai hiivaa, eivätkä myöskään soijaa eikä liivatetta. DeviSol imeskelytabletit on makeutettu ksylitolilla ja sorbitolilla.

Kampanjapakkauksessa nyt 30 tablettia enemmän.

Tarjous on voimassa tammikuun ajan.

22,30 (norm. 24,77)

Devisol 20 mikrog, 230 tabl. kampanjapakkaus

Pienikokoinen, raikkaasti sitruksen makuinen, helposti suussa hajoava D3-vitamiinitabletti. Sisältää vain luonnollisia aromiaineita. Hammasystävällinen – makeutettu sorbitolilla ja ksylitolilla.

Kampanjapakkaus: 30 tablettia kaupan päälle.

Tarjous on voimassa tammikuun ajan.

15,50 (norm. 17,28)

Devisol MIX 10 mikrog. 230 tabl. kampanjapakkaus

Hauska monimakupakkaus sisältää samassa pakkauksessa kolmea erimakuista tablettia – marjaisia mansikan makuisia sekä hedelmäisiä banaanin ja päärynän makuisia imeskely/purutabletteja. Mikä on teidän perheen suosikkimaku? Helposti suussa hajoavissa imeskely/purutableteissa on 10 mikrog D3-vitamiinia. Hammasystävällinen – makeutettu ksylitolilla ja sorbitolilla.

Kampanjapakkauksessa nyt 30 tabl enemmän.

Tarjous on voimassa tammikuun ajan.

14,90 (norm. 16,51)

Apteq Vita B12 + foolihappo, 100 tabl.

Metyylikobalamiini on luonnon oma valmiiksi aktiivinen B12 vitamiinin muoto. Sellaisenaan tehokkaasti elimistön hyödynnettävissä. Foolihappo toimii tehokkaasti yhdessä B12 vitamiinin kanssa. Paras imeytyminen suun kautta limakalvoilta imeskeltynä. Pienikokoinen tabletti voidaan myös pureskella tai niellä. Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia. Valmistettu Suomessa.

Tarjous on voimassa tammikuun ajan.

16,50 (norm. 20,70)

Minisun Monivitamiini Vahva, 120 tabl.

Minisun Vahva on aktiivisen ihmisen monivitamiini, jossa on kaikki tärkeät vitamiinit ja hivenaineet yhdessä tabletissa. Erittäin vahva koostumus antaa lisäenergiaa joka päivä: valmiste sisältää muun muassa reilun annoksen D-vitamiinia, kalsiumia, B12-vitamiinia, foolihappoa ja sinkkiä. Minisun Vahva on markkinoiden ainoa monivitamiini, joka sisältää mustikkauutetta.

Valmiste on laktoositon, liivatteeton ja soijaton. Pakkauksessa on lapsiturvallinen ja kätevä korkki.

Tarjous on voimassa tammikuun ajan.

15,90 (norm. 21,02)

Maitohappobakteeri + B ratiopharm,100 kaps.

Maitohappobakteeri+B ratiopharm sisältää kuutta maitohappobakteerikantaa ja B-vitamiinia. Valmiste sopii päivittäiseen käyttöön ja myös lomamatkoille. B6- ja B12-vitamiinit edistävät immuunijärjestelmäsi normaalia toimintaa. B-vitamiinit vähentävät väsymystä, auttavat elimistöä vapauttamaan energiaa ruoasta ja ylläpitävät vastustuskykyä. B-vitamiinien puutostiloja voi esiintyä mm. sairastelun, lääkehoidon, stressin, fyysisen rasituksen ja väärien ruokailutottumusten yhteydessä. Maitohappobakteeri + B ratiopharm ei sisällä laktoosia, soijaa, gluteenia eikä maitoa.

Tarjous on voimassa tammikuun ajan.

16,90 (norm. 21,68)

Apteq Fluzinc, 24 tabl.

Flunssan kestoa voi lyhentää ja oireita lievittää, jos hoidon aloittaa heti oireiden ilmaannuttua. Apteq Fluzinc on uusi 3 päivän tehokuuri flunssaan. Flunssan kesto lyhenee keskimäärin 7 päivästä 4 päivään ja flunssan oireet vähenevät keskimäärin 36 %.

Fluzinc on salmiakin, mustaherukan ja mentolin tai hunajanmakuinen imeskelytabletti, vaikuttava aine sinkkiasetaatti. Ei sisällä sitruunahappoa, laktoosia, gluteenia, soijaa, sokeria tai liivatteita. Valmistettu Suomessa.

Tarjous on voimassa tammikuun ajan.

8,90 (norm. 11,55)

Physiomer Normal Jet & spray, 135 ml

Physiomer nenähuuhtelu sisältää luonnollista merivettä, jossa on mukana meriveden yli 80 mineraalia ja hivenainetta. Physiomer Normal Jet & Spray puhdistaa tehokkaasti nenän hengitystiet ja sisältää kaksi eri suutinta eri tarpeisiin: pehmeän suihkeen antava ja tarkan suihkeen antava suutin.

Tarjous on voimassa tammikuun ajan.

11,00 (norm. 13,72)

Iiris silmätipat, 20×0,5 ml pipetit

Iiris-silmätipoissa on ainutlaatuinen uusi koostumus, joka kosteuttaa silmiä pitkäkestoisesti. Ohut vesimäinen tippa on mukava käyttää. Hygieninen pipetti on käyttökelpoinen 12 tuntia avaamisesta. Säilöntäaineeton koostumus sopii myös piilolinssien käyttäjille. CE-merkitty lääkinnällinen tuote.

Tarjous on voimassa tammikuun ajan.

11,30 (norm. 13,25)

ACO Sensitive Balance -hoitosarja

ACO Sensitive Balance on herkälle iholle suunniteltu kasvojen hoitosarja. Erittäin hyvin siedetty sarja sisältää prebiootteja, jotka palauttavat ihon tasapainon.

Tarjous on voimassa tammikuun ajan.

-20 %

Vichy Liftactiv Collagen Specialist hoitovoide, 50 ml

Liftactiv Collagen Specialist on edistyksellinen anti-age hoitovoide, joka antaa tuloksia sekä välittömästi että pidemmällä aikavälillä. Se tukee solujen uusiutumista ja häivyttää kaikkia ikääntymisen merkkejä, kuten ryppyjä, pigmenttimuutoksia ja epätasaista ihonsävyä vastaan. Sopii myös herkälle iholle.

Tarjous on voimassa tammikuun ajan.

42,00 (norm. 52,65)