Tarjoukset

Hyvät ja hyödylliset tarjouksemme Seppälän ja Huhtasuon apteekissa. Tarjouksien voimassaoloaika on merkitty tarjouksien yhteyteen.

Aqualan L, 200 g

Aqualan L on kosteuttava ja monikäyttöinen perusvoide koko perheelle. Perusvoide ihon kosteutukseen sekä koko keholle että kasvoille. Sopii myös voidepesuihin sekä esimerkiksi meikinpoistoon. Käyttökokemuksen perusteella sopii myös hyvin herkästi reagoiville.

Tarjous on voimassa kesäkuun ajan.

8,20 (norm. 10,24)

Bethover B12-vitamiini, 150 tabl.

Vadelmanmakuinen purutabletti päivittäisen B12-vitamiinin saannin turvaamiseen ja muistin tueksi. B12-vitamiini edistää hermoston normaalia toimintaa ja normaaleja psykologisia toimintoja. Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia, soveltuu myös kasvisruokavaliota noudattaville.

Tarjous on voimassa kesäkuun ajan.

25,20 (norm. 28,03)

Rela Mansikka, Omena tai Sitruuna, 90 tabl.

Relan sisältämä Lactobacillus reuteri Protectis®-maitohappobakteeri on yksi maailman tutkituimmista. Hyvänmakuinen Rela Tabs maistuu raikkaalle mansikalle, omenalle tai sitruunalle ja sopii koko perheelle päivittäin tai kuureina esimerkiksi matkoilla. Laktoositon ja gluteeniton. Ei sisällä maidon ainesosia.

Kesäkuussa saat suositun kylmälaukun kaupan päälle niin kauan kuin tuotteita riittää!

Tarjous on voimassa kesäkuun ajan.

29,90 (norm. 35,71)

Apteq Biotiini Extra, 60 kaps. + Nail Extra

Apteq Biotiini Extra on hiusten, kynsien ja ihon hyvinvointiin kehitetty monipuolinen ravintolisä. Sisältää runsaasti Biotiinia (5000 ­µg), joka on tärkeää hiusten, kynsien ja ihon muodostumiselle ja uusiutumiselle. Täysin kasvipohjainen, ei eläinperäisiä ainesosia. Ei sisällä laktoosia, gluteenia, soijaa, sokeria tai liivatetta. Helposti nieltävä pienikokoinen kapseli.

Apteq Nail Extra on nopea apu vauriotuneille kynsille. Se kovettaa kynsiä muodostamalla kovan, värittömän ja vettä läpäisemättömän kalvon, joka estää kynsien halkeilua ja liuskoittumista antaen niiden kasvaa vahvemmiksi ja pidemmiksi.

Nail Extra (arvo 11,55) nyt veloituksetta kampanjapakkauksessa.

Tarjous on voimassa kesäkuun ajan tai niin kauan kuin kampanjapakkauksia riittää.

12,90 (norm. 15,17)

Priorin Extra, 180 kaps.

Hiusten kasvussa avainasemassa ovat hiusjuuret. Priorin Extra on vitamiini-, kasviuute- ja aminohappovalmiste, jonka ainesosat on valittu hiusten hyvinvointia silmälläpitäen. Tuloksia voit nähdä jo 2–3 kuukauden käytön jälkeen.

Oikeilla ravintoaineilla hiusjuuria voidaan aktivoida ja hiusten kasvua tukea. Priorin Extra sisältää biotiinia, joka edistää hiusten pysymistä terveinä. Sen lisäksi Priorin Extra -kapseleiden ainutlaatuinen koostumus sisältää pantoteenihappoa (B5-vitamiini), hirssiuutetta, l-kysteiiniä (aminohappo) ja vehnänalkioöljyä.

Tarjous on voimassa kesäkuun ajan.

89,00 (norm. 99,94)

Priorin Extra, 60 kaps.

Priorin Extra on vitamiini-, kasviuute- ja aminohappovalmiste, jonka ainesosat on valittu hiusten hyvinvointia silmälläpitäen. Tuloksia voit nähdä jo 2–3 kuukauden käytön jälkeen.

Tarjous on voimassa kesäkuun ajan.

34,50 (norm. 40,61)

Nutridrink protein, 4×200 ml, kaikki maut

Runsaasti proteiinia sisältävä, energiatiheydeltään suuri pirtelömäinen täydennysravintovalmiste. Sisältää kaikkia päivittäin tarvittavia vitamiineja ja kivennäisaineita. Gluteeniton.
Ruokavalion täydentämiseen: 1–3 annosta vuorokaudessa.
Maut: aprikoosi, kaakao, kahvi, mansikka, metsämarja, vanilja.

Tarjous on voimassa kesäkuun ajan.

8,60 (norm. 10,12)

Nesteytys ratiopharm, 10 poretabl.

Sitruunan makuinen glukoosia ja elektrolyyttejä sisältävä poretabletti neste- ja suolatasapainon säätelyyn. Käytetään esimerkiksi ripulin yhteydessä tai runsaasta hikoilusta johtuvaan heikotukseen. Yksi poretabletti liuotetaan kahteen desilitraan vettä.

Tarjous on voimassa kesäkuun ajan.

9,00 (norm. 12,46)

Ophtim Eye Forte, 20 x 0,5 ml

Ophtim Eye Forte silmätipat kosteuttavat ja suojaavat. Etenkin yökäyttöön. Vaikuttava aine hyaluronihappo 0,40 %. Säilöntäaineettomia. Annostelu 1 tippa 2-3 kertaa päivässä. Sopii piilolinssien kanssa.

Uudelleensuljettavat pipetit: avattua pipettiä voi käyttää 12 tunnin ajan.

Tarjous on voimassa kesäkuun ajan.

10,60 (norm. 13,25)

Ophtim Eye Hydra, 20 x 0,5 ml

Ophtim Eye Hydra silmätipoissa vaikuttava aine on hyaluronihappo. Se on kehon oma aine, jota on luonnostaan myös silmissä. Hyaluronihapolla on kosteutta lisääviä ja sitovia sekä kyynelkalvon tasapainoa ylläpitäviä ominaisuuksia. Ophtim Eye Hydra silmätipat ovat säilöntäaineettomia, joten ne sopivat jatkuvaan ja runsaaseenkin käyttöön. Tuotetta voi käyttää myös piilolinssien kanssa. Hyaluronihappoa 0,20 %.

Tarjous on voimassa kesäkuun ajan.

10,60 (norm. 13,25)

Otocur korvasuihke, 30 ml

Otocur-korvasuihke on suomalaisten korvalääkäreiden kanssa tutkittu ja kehitetty sekä Suomessa valmistettu valmiste korvien hoitoon. Se pehmittää ja poistaa olemassa olevaa vahatulppaa ja säännöllisesti käytettynä ehkäisee uuden tulpan syntymistä. Suojaa esimerkiksi uimareiden korvia ja ehkäisee korvakäytävätulehduksen syntyä. Otocur hoitaa myös kuivia ja kutisevia korvakäytäviä. Tutkittu ja valmistettu Suomessa.

Tarjous on voimassa kesäkuun ajan.

14,20 (norm. 17,81)

Kylmägeeli ratiopharm, 150 ml

Kylmägeeli lihas- ja nivelkipujen lievitykseen sekä turvotuksen hoitoon. Venähdyksien, nyrjähdyksien ja rasitusvammojen hoitoon, lihasjännityksen laukaisuun. Lihasten palautumisen nopeuttamiseen rasituksen jälkeen. Hoidettavalle ihoalueelle 3-6 kertaa päivässä

Kylmävaikutus tuntuu voimakkaammalta, kun levität ensin ohuen kerroksen ja muutaman minuutin päästä toisen kerroksen. Vältä kylmägeelin joutumista silmiin, haavoihin ja limakalvoille.

Tarjous on voimassa kesäkuun ajan.

5,00 (norm. 8,48)

Sebamed pesuneste tai Oliivi pesuneste, täyttöpussi, 1 litra

Riittoisa pesuneste kasvoille ja vartalolle. Koostumus sisältää uudistavaa pantenolia, hoitavaa allantoiinia, runsaasti kosteuttavia vitamiineja sekä aminohappoja. Pesun jälkeen iholla on puhdas, miellyttävän raikas ja pehmeä tunne. pH 5.5 ylläpitää ihon luonnollista tasapainoa. Normaalille iholle, myös herkälle ja ongelmaiholle. Koko perheelle!

Tarjous on voimassa kesäkuun ajan.

16,20 (norm. 20,14)

Nalox, 10 ml

Väritön liuos värjäytyneille ja vaurioituneille kynsille.

Valmisteessa on kynämäinen kärki, joka helpottaa tuotteen annostelua puhtaalle kynsilakattomalle kynnelle.

Tajous voimassa kesäkuun ajan.

28,00 (norm. 35,19)

Syylend Pen, 3 ml

SyylEnd PEN on kätevä ja tehokas syyläkynä syylien poistoon jaloista, käsistä, kyynärpäistä sekä polvista. Sisältää muurahaishappoa.

Valmiste soveltuu yli 4-vuotiaille.

Tajous voimassa kesäkuun ajan.

23,00 (norm. 30,74)

Punkkiässä+, 50 ml

Vaikuttavana aineena on IR3535, jota käytetään punkkien, hyttysten ja muiden hyönteisten karkottamiseen ihmisten iholta. PUNKKIÄSSÄ+ soveltuu käytettäväksi yli 1-vuotiaille. Tuote ei sisällä parabeeneja, väriaineita tai parfyymeja.  Ota kätevä pumppusuihke mukaan mm. mökille, marjametsään, saaristoon ja metsäretkille.

Tarjous on voimassa kesäkuun ajan.

8,10 (norm. 10,13)

Hyttysässä+, 50 ml

HyttysÄssä+ on markkinoiden tehokkaimpia hyönteisskarkotteita. Tuotteen vaikuttava aine on erittäin tehokas 50% DEET, joka suojaa hyttysiltä myös trooppisilla zikavirus- ja malaria-alueilla.  HyttysÄssä+ soveltuu vain yli 17-vuotiaille. Tehoaine: N,N-dietyyli-m-toluamidi (deet) 485 g/l (50%). Pakkaa  HyttysÄssä+ mukaan matkalle niin eksoottisiin kohteisiin kuin Lapin vaelluksellekin!

Tarjous on voimassa kesäkuun ajan.

7,75 (norm. 9,73)

Triple Dry roll on -tuoteperhe

Voimakkaasti hikoileville tarkoitettu Triple Dry on tehokas, alkoholiton antiperspiranttituotesarja, joka sopii esimerkiksi liikkujille, vaihdevuosi-ikäisille ja niille, joiden työ vaatii antiperspirantilta tehoa ja varmuutta – niin naisille kuin miehillekin. Triple Dry-tuotteet estävät hikoilun ja pitävät paitsi kainalot myös kädet ja jalat kuivina. Triple Dry tarjoaa deodoranttia paremmin pitkäkestoista suojaa, joten hikoilun voi unohtaa jopa 72 tunnin ajaksi! Saat siis kuivan, raikkaan ja varman tunteen koko päiväksi.

Tarjous on voimassa kesäkuun ajan

8,90 (norm. 11,13)

ACO kosteuttava päivävoide, 50 ml

Kosteuttaa tehokkaasti ja pitkävaikutteisesti koko päivän. Imeytyy nopeasti. Tekee ihosta raikkaan ja terveen näköisen. Levitä aamuisin puhtaalle iholle. Täydellinen meikinalusvoide.

Tarjous on voimassa kesäkuun ajan.

10,00 (norm. 13,04)

Multivita Magnesiumsitraatti + B6, 90 tabl. tai purutabl.

Multivita Magnesiumsitraatti + B6, nieltävänä tai purutablettina.
Sisältää 150 mg magnesiumia ja 2 mg B6-vitamiinia.
Magnesium suojaa sydäntä ja vähentää hermoston ja lihasten ärtyvyyttä. Urheilijoille, kuntoilijoille, suonenvedosta, krampeista ja levottomista jaloista kärsiville. Magnesiumia voi kokeilla myös PMS- ja vaihdevuosioireiden sekä stressioireiden helpottamiseen. 1-2 tablettia vuorokaudessa.

Laktoositon, gluteeniton, hiivaton, sokeriton. Purutabletti on greipin tai lime-sitruunan makuinen ja sisältää makeutusaineita.

Tarjous on voimassa kesäkuun loppuun asti.

10,00 (norm. 14,38)