Tarjoukset

Hyvät ja hyödylliset tarjouksemme Seppälän ja Huhtasuon apteekissa. Tarjouksien voimassaoloaika on merkitty tarjouksien yhteyteen.

Multivita Magnesiumsitraatti + B6, 90 tabl. tai purutabl.

Multivita Magnesiumsitraatti + B6, nieltävänä tai purutablettina.
Sisältää 150 mg magnesiumia ja 2 mg B6-vitamiinia.
Magnesium suojaa sydäntä ja vähentää hermoston ja lihasten ärtyvyyttä. Urheilijoille, kuntoilijoille, suonenvedosta, krampeista ja levottomista jaloista kärsiville. Magnesiumia voi kokeilla myös PMS- ja vaihdevuosioireiden sekä stressioireiden helpottamiseen. 1-2 tablettia vuorokaudessa.

Laktoositon, gluteeniton, hiivaton, sokeriton. Purutabletti on greipin tai lime-sitruunan makuinen ja sisältää makeutusaineita.

Tarjous on voimassa huhtikuun ajan.

10,00 (norm. 14,38)

Aqualan Plus, 200 g

Kevyt, pitkäkestoinen kosteuttaja. Ihanteellinen myös atoopikoille sekä usein suihkussa käyville kuntoilijolle.

Tarjous on voimassa huhtikuun ajan.

8,20 (norm. 10,24)

Apobase Carbamide 5%, 250 g

Apobase Carbamide 5 % on uusi tehokosteuttava perusvoide päivittäiseen käyttöön. Voide sisältää karbamidia 5 % ja glyserolia, jotka auttavat vähentämään kosteuden haihtumista iholta.

Kuten kaikki Apobase-voiteet, myös Apobase Carbamide 5 % on parabeeniton, hajusteeton ja väriaineeton. Voiteen rasvapitoisuus on 22 %.

Karbamidi on ihon luonnollinen kosteuttaja. Karbamidia sisältävät voiteet tehokosteuttavat ihoa, mutta voivat aiheuttaa ohimenevää lämmöntunnetta tai kirvelyä. Jos kirvelyä esiintyy, voi voidetta kokeilla levittää pesun jälkeen kostealle iholle tai vaihtoehtoisesti kuivalle ihoalueelle.

Tarjous on voimassa huhtikuun ajan.

 

9,80 (norm. 12,27)

Evergia Multilong, 60 kaps.

Evergia Multilong on pitkävaikutteinen monivitamiini, joka sisältää 13 vitamiinia ja 13 hivenainetta. Toisin kuin tavallisissa monivitamiineissa, Evergia Multilongissa vitamiinit vapautuvat elimistöösi tasaisemmin pitkin päivää. Vain 1 kapseli päivässä riittää.

Tarjous on voimassa huhtikuun ajan.

12,90 (norm. 15,36)

Devisol 20 mikrog. 200 tabl

Raikas ja hedelmäisen sitruksen makuinen D-vitamiinitabletti, jonka voi imeskellä, pureskella tai antaa hajota hitaasti suussa. Sisältää hyvin imeytyvää D3-vitamiinia.

Laktoositon (maidoton) , gluteeniton, hiivaton, sokeriton. Ei sisällä soijaa eikä liivatetta.

Tarjous on voimassa huhtikuun ajan.

14,80 (norm. 17,28)

Bethover B12 + foolihappo, 150 + 20 tabl

Mansikanmakuinen imeskelytabletti päivittäisen B12-vitamiinin ja foolihapon saannin turvaamiseen ja muistin tueksi. B12-vitamiini edistää hermoston normaalia toimintaa ja normaaleja psykologisia toimintoja. Folaatti (foolihappo) edistää normaaleja psykologisia toimintoja.

Maidoton, laktoositon, hiivaton ja sokeriton. Ei sisällä säilöntäaineita. Ei sisällä gluteenipitoisen viljan ainesosia.

Nyt kampanjapakkauksessa 20 tablettia kaupan päälle.

Tarjous on voimassa huhtikuun ajan.

25,80 (norm. 28,70)

Biotiini Strong Hair&Nail, 60 tabl.

Biotiini on vesiliukoinen B-ryhmän vitamiini, joka osallistuu hiilihydraattien, rasvojen ja valkuaisaineiden aineenvaihduntaan. Lisäravinteena nautittavaa biotiinia käytetään hiusten ja kynsien kasvuun.

Tarjous on voimassa huhtikuun ajan.

13,45 (norm. 16,84)

RelaTabs bonuspakkaus, 30+10 tabl.

Apteekin suosituin maitohappobakteeri Relan sisältämä Lactobacillus reuteri Protectis® -maitohappobakteeri on yksi maailman tutkituimmista. Hyvänmakuinen Rela Tabs sopii koko perheelle päivittäin tai kuureina esimerkiksi matkoilla.

Omenan, mansikan tai sitruunan makuisena.

Nyt kampanjapakkauksessa 10 ylimääräistä purutablettia.

Tarjous on voimassa huhtikuun ajan.

10,00 (norm. 15,13)

Ziverel närästykseen, 20 x 10 ml

Ziverel suojaa ruokatorven limakalvoja, edistää limakalvon parantumista ja helpottaa nopeasti närästyksen oireita. Ziverel on viinirypäleen makuinen liuos annospakkauksessa.

Tarjous on voimassa huhtikuun ajan.

16,00 (norm. 18,87)

Lactrase Go, 50 purutabl.

Lactrase sisältää Aspergillus oryzae -mikrobin tuottamaa laktaasientsyymiä, joka pilkkoo maitosokerin eli laktoosin tehokkaasti. Siksi se ennaltaehkäisee vatsavaivoja helposti, tehokkaasti ja turvallisesti kaikissa tilanteissa.

Yksi purutabletti tai kapseli pilkkoo 15 g laktoosia. Esimerkiksi lasillinen (2 dl) maitoa sisältää 10 g laktoosia.

Kerta-annoksen suuruus riippuu ruuan laktoosipitoisuudesta sekä yksilöllisestä laktoosinsietokyvystä. Suositeltava aloitusannos on 2 purutablettia maitotuotteita sisältävän aterian yhteydessä.

Tarjous on voimassa huhtikuun ajan.

16,20 (norm. 19,10)

Nogasin Go, 50 purutabl.

Nogasin on tehokas ja helppokäyttöinen apu ruuansulatusvaivojen ennaltaehkäisyyn. Nogasin sisältää luontaista alfa-galaktosidaasi –entsyymiä, jonka on tutkimuksissa todettu helpottavan ilmavaivoja ja muita yleisimpiä ruoansulatusvaivoja.

Se on kätevä ja helppo apu ruuansulatusvaivoihin niin arkena kuin juhlissakin. Nogasin toimii pilkkomalla ravinnon sulamattomia osia ruuansulatuskanavassa. Se auttaa pilkkomaan pitkäketjuisia hiilihydraatteja ja vähentää siten huonosti sulavien hiilihydraattien aiheuttamaa turvotusta ja kaasunmuodostusta.

Kun ruoka pilkkoutuu imeytyvään muotoon jo ohutsuolessa, vältetään paksusuolen bakteerikäymisen myötä syntyvä suolistokaasu ja ruoansulatusongelmat.

Tarjous on voimassa huhtikuun ajan.

16,20 (norm. 19,10)

Physiomer nenähuuhtelu

Physiomer nenähuuhtelu sisältää luonnollista merivettä, jossa on mukana meriveden yli 80 mineraalia ja hivenainetta. Valikoimassa on neljä erilaista tuotetta: Physiomer Normal Jet & Spray puhdistaa tehokkaasti nenän hengitystiet ja sisältää kaksi eri suutinta eri tarpeisiin: pehmeän suihkeen antava ja tarkan suihkeen antava suutin. Physiomer Strong Jet antaa voimakkaan suihkeen ja huuhtelee tehokkaasti nenän ja sivuontelot. Physiomer Baby Mist on kehitetty erityisesti pienten lasten herkille nenille ja sen pehmeä suutin sopii myös vauvan nenälle. Physiomer Hyperton Spray toimii kuten tavallinen nenäsuihke, mutta sitä voi käyttää kroonisiin vaivoihin jopa päivittäin, koska se sisältää vain merivettä.

Physiomer Normal Jet & Spray 10,95 (norm. 13,72)

Physiomer Strong Jet 10,95 (norm. 13,72)

Physiomer Baby Mist 10,95 (norm. 13,72)

Physiomer Hyperton Spray 7,45 (norm. 9,35)

Physiomer Menthol 7,45 (norm. 9,35)

Tarjous on voimassa huhtikuun ajan

-20 %

Bevita Eye silmätipat

BevitaEye on säilöntäaineeton silmätippaliuos, joka sisältää 0,4 % natriumhyaluronaattia. Sillä on optimaalisesti silmää voitelevat, kosteuttavat ja suojaavat ominaisuudet. BevitaEye silmätipat lievittävät ympäristötekijöistä, silmiin kohdistuvista stressitekijöistä tai mekaanisista syistä johtuvaa kuivuutta, polttavaa tunnetta tai roskan tuntua. Oireita helpottava vaikutus on pitkäkestoinen. BevitaEye silmätipat soveltuvat käytettäväksi piilolinssien kanssa.

10 ml pullo 10,00 (norm. 15,90)

0,5 ml pipetit 20 kpl 10,80 (norm. 13,53)

Tarjous on voimassa huhtikuun ajan.

SB-12 spray, 15 ml

SB-12 Spray –suusuihke raikastaa hengityksen välittömästi, missä vain. Sen patentoitu koostumus ehkäisee pahanhajuista hengitystä aiheuttavia rikkikaasuja (VSC) joka päivä. SB-12 Spray antaa suuhun raikkaan tunteen nopeasti tilanteesta riippumatta.

Tarjous on voimassa huhtikuun ajan.

5,90 (norm. 6,78)

Biorion tai Biorion Strong, 60 kaps

Biorion on monipuolinen ravintolisä hiusten terveyden ja hyvinvoinnin tukemiseen. Yhdestä päivittäisestä kapselista saat biotiinia, seleeniä ja sinkkiä, jotka edistävät hiusten terveyttä, rautaa, E-vitamiinia ja monipuolisesti B-ryhmän vitamiineja, mm. pantoteeni- ja foolihappoa, L-kysteiiniä ja hirssiuutetta. Biorion sopii myös raskaana oleville ja imettäville. Laktoositon, gluteeniton, hiivaton, soijaton.

Biorion 60 kaps. 22,00 (norm. 25,92)

Biorion Strong 60 kaps. 31,80 (norm. 37,44)

Tarjous on voimassa huhtikuun ajan.

-15 %

Avene Soothing Eye Contour Cream, 2×10 ml tuplapakkaus

Avène Soothing Eye Contour Cream on hajustamaton, rauhoittava silmänympärysvoide herkälle ja jopa ärtyneelle silmänympärysiholle. Voide sopii hyvin myös atooppisesta ihottumasta kärsiville, sillä se lievittää tehokkaasti kutinaa, punoitusta, turvotusta sekä kiristävää tunnetta silmänympäryksillä ja luomilla. Kevyehkö, hyvin imeytyvä koostumus. HAJUSTEETON. Tuotteella on Allergia- ja astmaliiton Allergiatunnus.

Nyt edullisessa tuplapakkauksessa.

Tarjous on voimassa huhtikuun ajan.

35,95 (norm. 44,94)

ACO Shower Cream Moist, 400 ml

Täyteläinen suihkuvoide, joka puhdistaa ja kosteuttaa tehokkaasti. Jättää ihon sileän ja pehmeän tuntuiseksi. Kevyesti hajustettu. Suihkuvoide sisältää ACOn Triple Moist Complex -koostumuksen, joka kosteuttaa ihoa välittömästi, pitkään ja syvältä.

Tarjous on voimassa huhtikuun ajan.

6,50 (norm. 9,01)