Tarjoukset

Hyvät ja hyödylliset tarjouksemme Seppälän ja Huhtasuon apteekissa. Tarjouksien voimassaoloaika on merkitty tarjouksien yhteyteen.

Devisol 20 mikrog. 200 tabl

Raikas ja hedelmäisen sitruksen makuinen D-vitamiinitabletti, jonka voi imeskellä, pureskella tai antaa hajota hitaasti suussa. Sisältää hyvin imeytyvää D3-vitamiinia.

Laktoositon (maidoton) , gluteeniton, hiivaton, sokeriton. Ei sisällä soijaa eikä liivatetta.

Tarjous on voimassa elokuun loppuun asti.

14,60 (norm. 17,28)

Beko Strong B12 + foolihappo, 150 tabl. tai purutabl.

Pienikokoinen, helposti nieltävä tai pureskeltava B12-vitamiinitabletti muistin, hermoston ja vastustuskyvyn tueksi. B12-vitamiinin tarve voi korostua muun muassa ikääntyvillä, vegaaneilla sekä suoliston alueen imeytymishäiriöissä. Laktoositon (maidoton), hiivaton, gluteeniton, sokeriton. Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia. Valmistettu Suomessa.

Tarjous on voimassa heinäkuun ajan.

26,10 (norm. 30,72)

Magnex sitraatti + B6, 100 tabl

Magnesium+B6-vitamiiniyhdistelmä on sopiva urheilijoille ja liikuntaa harrastaville lihasten energiansaannin turvaamiseksi. Sekä magnesium että B6-vitamiini edistävät normaalia energia-aineenvaihduntaa, ja B6-vitamiini lisäksi proteiini- ja glykogeenin (lihaksiin varastoitunut sokeri) aineenvaihduntaa.

Tarjous on voimassa heinäkuun ajan.

9,90 (norm. 12,33)

Bio-Karoten + E, 150 kaps.

Bio-Karoten + E on valmiste, joka on hyväksi ihollesi. Jokainen kapseli sisältää beetakaroteenia ja E-vitamiinia (d-alfa-tokoferoli), joilla molemmilla on hyödyllisiä käyttöaiheita. Beetakaroteeni on luonnon esiaste A-vitamiinille (retinoli), joka edistää ihon ja limakalvojen pysymistä normaaleina siinä missä E-vitamiini taas edistää solujen suojaamista hapettumisstressiltä.

Bio-Karoten + E sisältää beetakaroteenia tasaisessa kasvipohjaisessa öljyliuoksessa, josta beetakaroteeni imeytyy hyvin.

Tarjous on voimassa heinäkuun ajan.

11,85 (norm. 13,98)

Helein Strong Collagen, 90 tabl

Helein Strong Collagen on kauneusravintolisä sinulle, joka haluat ylläpitää ihosi nuorekkuutta ja kiinteyttä. Tuote sopii kun tavoitellaan ihon kimmoisuuden ylläpitämistä. Helein Strong Collagen sisältää kliinisesti tutkittua kollageenia. C-vitamiini ylläpitää kollageenin muodostumista ihossa sekä edistää solujen suojaamista hapettumisstressiltä. Ravintolisä.

Ei sisällä gluteenipitoisen viljan ainesosia. Laktoositon ja maidoton. Annostus on 3 tablettia päivässä.

Tarjous on voimassa heinäkuun ajan

15,20 (norm. 19,01)

Fiilus Arkeen mansikka, persikka-vadelma tai neutral, 60 purutabl.

Maitohappobakteerivalmiste kaikenikäisille.  Sisältää miljardin Lactobacillus rhamnosus GG maitohappobakteereita ja miljardin Bifidobacterium lactis -bifidobakteereita.

Laktoositon, gluteeniton, maidoton, hiivaton, soijaton. Ei sisällä eläinperäisiä aineita.

Tarjous on voimassa heinäkuun ajan.

9,80 (norm. 11,52)

Maitohappobakteeri + B ratiopharm,100 kaps.

Maitohappobakteeri+B ratiopharm sisältää kuutta maitohappobakteerikantaa ja B-vitamiinia. Valmiste sopii päivittäiseen käyttöön ja myös lomamatkoille. B6- ja B12-vitamiinit edistävät immuunijärjestelmäsi normaalia toimintaa. B-vitamiinit vähentävät väsymystä, auttavat elimistöä vapauttamaan energiaa ruoasta ja ylläpitävät vastustuskykyä. B-vitamiinien puutostiloja voi esiintyä mm. sairastelun, lääkehoidon, stressin, fyysisen rasituksen ja väärien ruokailutottumusten yhteydessä. Maitohappobakteeri + B ratiopharm ei sisällä laktoosia, soijaa, gluteenia eikä maitoa.

Tarjous on voimassa heinäkuun ajan.

17,30 (norm. 21,68)

Vogel Menoforce Strong, 30 tabl. tai 90 tabl.

Salvia (Salvia officinalis) on tunnettu mausteyrtti, mutta sillä on myös pitkä historia kasvilääkinnässä. Menoforce on valmistettu tuoreista salvianlehdistä.
Vaihdevuosia kiusaavat tuntemukset kuten liikahikoilu, kuumat aallot ja kuumotus johtuvat estrogeenin hiipumisesta. Menoforcella on näitä tuntemuksia tasaava vaikutus. Monet keski-ikäiset naiset kokevat sen käytön miellyttäväksi ja yleisesti oloa lievittäväksi. 1 tabletti päivässä riittää.

30 tabl. 28,00 (norm. 35,60)

90 tabl. 49,00 (norm. 63,26)

Tarjous on voimassa heinäkuun ajan.

-20 %

Bepanthen Anti-Exem Creme, 50 g

Kortisoniton Bepanthen Anti-Exem sopii koko perheen kutiavan, ärtyneen ihon ja ihottuman päivittäiseen hoitoon.

Ihon kutina, punoitus ja turvotus voivat johtua useista eri tekijöistä kuten ihottumasta, atooppisesta ihottumasta, allergisesta reaktiosta, ihon kuivuudesta tai useasta muusta ihoärsytyksestä. Kova ihon kutina aiheuttaa raapimista, mikä puolestaan lisää ihon vaurioitumista. Bepanthen Anti-Exem Creme on tarkoitettu ihottuman, ärtyneen ihon ja allergisten reaktioiden hoitoon lievittämään ihon kutinaa ja punoitusta. Voiteen koostumuksessa yhdistyy kutinaa lievittävä ja ihon sarveiskerrosta elvyttävä vaikutus, mikä vähentää raapimisen tarvetta ja auttaa ihoa parantumaan.

Tarjous on voimassa heinäkuun ajan.

15,90 (norm. 16,94)

Apteekki antiseptinen haavanpuhdiste spray, 100 ml

Kirvelemätön antiseptinen suihke haavojen puhdistukseen. Pienten haavojen, ihonaarmujen ja palovammojen puhdistukseen. Sisältää myös ihoa hoitavaa pantenolia.

Käyttöohje: Sumuta liuosta kohdealueelle ja anna kuivua.

Tarjous on voimassa heinäkuun ajan.

3,85 (norm. 4,56)

Iiris silmätipat, 20×0,5 ml pipetit

Iiris-silmätipoissa on ainutlaatuinen uusi koostumus, joka kosteuttaa silmiä pitkäkestoisesti. Ohut vesimäinen tippa on mukava käyttää. Hygieninen pipetti on käyttökelpoinen 12 tuntia avaamisesta. Säilöntäaineeton koostumus sopii myös piilolinssien käyttäjille. CE-merkitty lääkinnällinen tuote.

Tarjous on voimassa heinäkuun ajan.

11,30 (norm. 12,61)

Bio-oil, 200 ml

Bio‑Oil ihonhoitoöljy auttaa vähentämään tavallisten- ja raskausarpien ja näkymistä. Sitä voidaan käyttää vartalolle ja kasvoille, kuivalle ja ikääntyneelle iholle.

Bio‑Oil sisältää kehäkukka-, laventeli-, rosmariini- ja kamomillaöljyä sekä A- ja E-vitamiinia. Siinä on PurCellin Oil -ainesosa, joka tekee tuotteen koostumuksen kevyeksi ja rasvattoman tuntuiseksi ja auttaa hyödyllisten ainesosien imeytymistä. Bio-Oil imeytyykin nopeasti.

Bio-Oilia levitetään iholle kahdesti päivässä vähintään kolmen kuukauden ajan. Raskauden aikana levitä iholle kahdesti päivässä neljännestä raskauskuusta lähtien.

Tarjous on voimassa heinäkuun ajan.

21,40 (norm. 26,71)

Souvenaid, 4×125 ml

Souvenaid on varhaisen Alzheimerin taudin ravitsemushoitoon tarkoitettu kliininen ravintovalmistejuoma, joka on kehitetty tukemaan aivojen synapsien eli hermosolujen välisten viestiyhteyksien, muodostumista. Kliinisissä tutkimuksissa on todettu, että Souvenaidista on hyötyä varhaista Alzheimerin tautia sairastaville.

Kahvin, mansikan tai vaniljan makuisena.

Tarjous on voimassa heinäkuun ajan.

13,00 (norm. 15,36)

Vichy deodorantti ja antiperspirantit

Tehokas suoja hikoilua vastaan. Tuotteet normaalille, herkälle ja erittäin herkälle iholle. Myös miehille.

Tarjous on voimassa heinäkuun ajan.

11,00 (norm. 13,87)

Avene Soothing Eye Contour Cream, 10 ml

Avène Soothing Eye Contour Cream on hajustamaton, rauhoittava silmänympärysvoide herkälle ja jopa ärtyneelle silmänympärysiholle. Voide sopii hyvin myös atooppisesta ihottumasta kärsiville, sillä se lievittää tehokkaasti kutinaa, punoitusta, turvotusta sekä kiristävää tunnetta silmänympäryksillä ja luomilla. Kevyehkö, hyvin imeytyvä koostumus. HAJUSTEETON. Tuotteella on Allergia- ja astmaliiton Allergiatunnus.

Tarjous on voimassa heinäkuun ajan.

18,90 (norm. 22,47)

Vichy Aqualia Thermal, 30 ml

Kosteutta kaipaavalle iholle. Vahvistaa ja raikastaa. Valitse kevyt light, täyteläinen rich tai geelivoide.

Tarjous on voimassa heinäkuun ajan.

12,00 (norm. 14,16)

Kylmägeeli ratiopharm, 150 ml

Kylmägeeli lihas- ja nivelkipujen lievitykseen sekä turvotuksen hoitoon. Venähdyksien, nyrjähdyksien ja rasitusvammojen hoitoon, lihasjännityksen laukaisuun. Lihasten palautumisen nopeuttamiseen rasituksen jälkeen. Hoidettavalle ihoalueelle 3-6 kertaa päivässä

Kylmävaikutus tuntuu voimakkaammalta, kun levität ensin ohuen kerroksen ja muutaman minuutin päästä toisen kerroksen. Vältä kylmägeelin joutumista silmiin, haavoihin ja limakalvoille.

Tarjous on voimassa heinäkuun ajan.

5,00 (norm. 8,48)

Nalox, 10 ml

Väritön liuos värjäytyneille ja vaurioituneille kynsille.

Valmisteessa on kynämäinen kärki, joka helpottaa tuotteen annostelua puhtaalle kynsilakattomalle kynnelle.

Tajous voimassa heinäkuun ajan.

28,00 (norm. 35,19)

Syylend Pen, 3 ml

SyylEnd PEN on kätevä ja tehokas syyläkynä syylien poistoon jaloista, käsistä, kyynärpäistä sekä polvista. Sisältää muurahaishappoa.

Valmiste soveltuu yli 4-vuotiaille.

Tajous voimassa heinäkuun ajan.

23,00 (norm. 30,74)

Punkkiässä+, 50 ml

Vaikuttavana aineena on IR3535, jota käytetään punkkien, hyttysten ja muiden hyönteisten karkottamiseen ihmisten iholta. PUNKKIÄSSÄ+ soveltuu käytettäväksi yli 1-vuotiaille. Tuote ei sisällä parabeeneja, väriaineita tai parfyymeja.  Ota kätevä pumppusuihke mukaan mm. mökille, marjametsään, saaristoon ja metsäretkille.

Tarjous on voimassa heinäkuun ajan.

8,10 (norm. 10,13)

Hyttysässä+, 50 ml

HyttysÄssä+ on markkinoiden tehokkaimpia hyönteisskarkotteita. Tuotteen vaikuttava aine on erittäin tehokas 50% DEET, joka suojaa hyttysiltä myös trooppisilla zikavirus- ja malaria-alueilla.  HyttysÄssä+ soveltuu vain yli 17-vuotiaille. Tehoaine: N,N-dietyyli-m-toluamidi (deet) 485 g/l (50%). Pakkaa  HyttysÄssä+ mukaan matkalle niin eksoottisiin kohteisiin kuin Lapin vaelluksellekin!

Tarjous on voimassa heinäkuun ajan.

7,75 (norm. 9,73)

Triple Dry roll on -tuoteperhe

Voimakkaasti hikoileville tarkoitettu Triple Dry on tehokas, alkoholiton antiperspiranttituotesarja, joka sopii esimerkiksi liikkujille, vaihdevuosi-ikäisille ja niille, joiden työ vaatii antiperspirantilta tehoa ja varmuutta – niin naisille kuin miehillekin. Triple Dry-tuotteet estävät hikoilun ja pitävät paitsi kainalot myös kädet ja jalat kuivina. Triple Dry tarjoaa deodoranttia paremmin pitkäkestoista suojaa, joten hikoilun voi unohtaa jopa 72 tunnin ajaksi! Saat siis kuivan, raikkaan ja varman tunteen koko päiväksi.

Tarjous on voimassa heinäkuun ajan

8,90 (norm. 11,13)