Tarjoukset

Hyvät ja hyödylliset tarjouksemme Seppälän ja Huhtasuon apteekissa. Tarjouksien voimassaoloaika on merkitty tarjouksien yhteyteen.

Apteq Fluzinc, 24 tabl.

Flunssan kestoa voi lyhentää ja oireita lievittää, jos hoidon aloittaa heti oireiden ilmaannuttua. Apteq vita Fluzinc on uusi 3 päivän tehokuuri flunssaan. Flunssan kesto lyhenee keskimäärin 7 päivästä 4 päivään ja flunssan oireet vähenevät keskimäärin 36 %.

Fluzinc on salmiakin tai mustaherukan ja mentolin makuinen imeskelytabletti, vaikuttava aine sinkkiasetaatti. Ei sisällä sitruunahappoa, laktoosia, gluteenia, soijaa, sokeria tai liivatteita. Valmistettu Suomessa.

Tarjous on voimassa helmikuun ajan.

9,20 (norm. 11,55)

Aqualan L, Aqualan Plus tai Aqualan Duo, 200 g

Aqualan L on kosteuttava ja monikäyttöinen perusvoide koko perheelle.

Aqualan Plus on kevyt, pitkäkestoinen kosteuttaja. Ihanteellinen myös atoopikoille sekä usein suihkussa käyville kuntoilijolle.

Aqualan Duo on suojaava ja kevyt tehokosteuttaja, jossa 20 % glyserolia. Pehmentää ihoa ja lisää sen kimmoisuutta. Sopii koko keholle.

Nyt pienet, 30 g tuubit tutustumistarjouksessa 2,00 € kpl (norm. hinta 3,05 €)

Tarjous on voimassa helmikuun ajan.

8,70 (norm. 10,24)

Apobase Creme, 250 g

Apobase Creme kosteuttaa ja hoitaa tehokkaasti kuivaa, herkkää ja atooppista ihoa. Se sopii kaikenikäisille ja kaikille ihotyypeille ihon päivittäiseen kosteutukseen, hoitoon ja puhdistukseen. Apobase Creme imeytyy hetkessä, eikä jätä rasvaista tuntua ihollesi. Sen kosteuttava vaikutus tuntuu ihollasi pitkään.

Tarjous on voimassa helmikuun ajan.

10,00 (norm. 12,61)

Apobase Oily Creme, 250 g

Korkeasta rasvapitoisuudestaan huolimatta Oily Creme levittyy helposti ja jättää ihollesi miellyttävän pehmeän tunnun, joka kestää pitkään. Voit käyttää hajusteetonta ja väriaineetonta Apobase Oily Cremeä tehokkaana täsmähoitona erittäin kuiville ihoalueille, kuten halkeileville kantapäille ja rutikuiville käsille. Se toimii myös ihanasti kosteuttavana ja ravitsevana yövoiteena kasvoille.

Tarjous on voimassa helmikuun ajan.

10,00 (norm. 12,61)

Multivita Plus, 250 tabl. bonuspakkaus

Monivitamiini- ja hivenainevalmiste aikuisille.

Valmisteeseen on lisätty erityisesti näkökyvylle ja iholle tärkeää A-vitamiinia, foolihappoa ja lihaksille ja hermostolle tärkeää magnesiumia.Sisältää myös C- ja D3-vitamiinia.

Yksi tabletti päivässä.

Nyt pakkauksessa 50 tablettia kaupan päälle!

Tarjous on voimassa helmikuun ajan.

20,50 (norm. 22,73)

Multivita Ascorbin Pore 1 g, 20 tabl

Appelsiinin makuinen, pirteästi poreileva Multivita Ascorbin Pore sisältää 1000mg C-vitamiinia. C-vitamiini kohentaa vastustuskykyä, toimii elimistössä antioksidanttina ja vähentää väsymystä ja uupumusta. Sokeriton, hiivaton, gluteeniton, laktoositon. Ei sisällä soijaa, liivatetta tai eläinperäisiä aineosia.

Tarjous on voimassa helmikuun ajan.

4,60 (norm. 5,38)

Minisun D-vitamiini 20 mikrog., 200 + 25 tabl. kampanjapakkaus

Minisun D-vitamiinitabletit on helppo tapa varmistaa riittävä D-vitamiinin saanti ympäri vuoden. Minisun sisältää tehokkaasti imeytyvää D3-vitamiinia, ja sen tehosta ja imeytymisestä on tutkimusnäyttöä. Annostelu on helppoa. Yksi pieni purutabletti päivässä riittää. Minisun 20 mikrogrammaa sopii nuorille ja aikuisille tehostettuun päivittäiseen käyttöön.

Kampanjapakkauksessa 25 tablettia kaupan päälle.

Tarjous on voimassa helmikuun ajan.

14,30 (norm. 16,90)

Betolvex 1 mg, 150 tabl.

Betolvex B12-vitamiinitabletti on tarkoitettu päivittäiseen B12-vitamiinin saannin turvaamiseen. B12-vitamiini ylläpitää hermoston normaaleja toimintoja ja normaaleja psykologisia toimintoja.

Tarjous on voimassa helmikuun ajan.

22,40 (norm. 28,59)

Apteekki Fluacute Zinc, 20 ml

Aniksen, mustaherukan tai sitruuna-inkiväärin makuinen suusuihke flunssan ensioireisiin. Sinkkiasetaatti lyhentää flunssan kestoa. B5-vitamiini edistää limakalvojen uusiutumista. Glyseroli ja sorbitoli muodostavat hypertonisen liuoksen. Ne kosteuttavat ärtynyttä nielua ja vähentävät osmoottisesti turvotusta ja kurkkukipua.

Annostus aikuisille ja yli 12-vuotiaille lapsille: Suihkauta 4 suihkausta 4 kertaa ensimmäisen tunnin aikana. Tämän jälkeen suihkauta 4 suihkausta joka toinen tunti kunnes oireet helpottavat. 4 suihkausta sisältää 9,4 mg sinkkiä.

Tarjous on voimassa helmikuun ajan.

15,20 (norm. 19,00)

Nasolin A-vitamin nenäsuihke, 10 ml

Nasolin A-vitamin on kosteuttava ja hoitava öljypohjainen nenäsuihke kuivan ja karstaisen nenän hoitoon. Nasolin A-vitamin nenäsuihke sopii yli yksivuotiaille. Nasolin A-vitamin nenäsuihke on pitkäaikaisesti vaikuttava lääkkeetön CE-merkitty valmiste. Tuotteen sisältämä A-vitamiini edistää nenän limakalvon uusiutumista ja tervehtymistä. Nasolin A-vitamin on säilöntäaineeton ja se on kehitetty ja valmistettu Suomessa.

Tarjous on voimassa helmikuun ajan.

7,20 (norm. 8,48)

Idoform Caps, 100 kaps.

Idoform Caps on korkealaatuinen maitohappobakteerikapseli, joka sisältää maailman tutkituinta ja dokumentoitua maitohappobakteerikantaa, Lactobacillus rhamnosus GG:tä. Lisäksi Idoform Caps sisältää suolistossa luonnostaankin esiintyviä maitohappobakteereita kuten Bifidobacterium BB-12®-maitohappobakteeria.

Tarjous on voimassa helmikuun ajan.

19,10 (norm. 23,90)

Rela Mansikka Omena tai Sitruuna, 90 tabl.

Relan sisältämä Lactobacillus reuteri Protectis®-maitohappobakteeri on yksi maailman tutkituimmista. Hyvänmakuinen Rela Tabs maistuu raikkaalle mansikalle, omenalle tai sitruunalle ja sopii koko perheelle päivittäin tai kuureina esimerkiksi matkoilla. Laktoositon ja gluteeniton. Ei sisällä maidon ainesosia.

Kiinnostaako ilmainen BookBeat 1 kk jakso, elokuvalippu tai risteily Tallinnaan tai Tukholmaaan. Lue lisää: www.relatabskampanja.fi  Muista säästää ostokuitti!

Tarjous on voimassa helmikuun ajan.

29,90 (norm. 35,71)

Arthrobalans Plus, 120 tabl. (kampanjapakkaus 150 tabl)

Nivelen toiminnassa nivelrusto toimii iskunvaimentimena kahden luun välissä. Rusto koostuu erilaisista proteiineista, jotka tekevät siitä joustavan. Vanhetessa tai liiallisesta nivelen rasituksesta johtuen nivelrusto haurastuu ja ohenee, jolloin rusto menettää kimmoisuutensa. Nivel jäykistyy ja sen liikerata pienenee. Nivelrustosolut muodostavat elimistössä luontaisesti olevasta glukosamiinista ja kondroitiinista uutta korvaavaa ruston proteiinia sekä niveltä voitelevaa nivelnestettä.

C-vitamiini edistää normaalia kollageenin muodostumista rustojen normaalia toimintaa varten. Arthrobalans Plus sisältää glukosamiinia, kondroitiinisulfaattia, orgaanista rikkiä MSM:ää sekä C-vitamiinia. Ei sisällä sokeria, laktoosia, gluteenia. Glukosamiinisulfaatti on peräisin äyriäisistä.

Aikuisille 1-2 tablettia päivässä niellään veden kanssa. Kapselinmallisen tabletin voi tarvittaessa puolittaa.

Tarjous on voimassa helmikuun ajan. 150 tabl. pakkauksissa niin kauan kuin kampanjapakkauksia riittää.

35,30 (norm. 44,16)

Ophtim Eye Hydra 20 x 0,5 ml

Ophtim Eye Hydra silmätipoissa vaikuttava aine on hyaluronihappo. Se on kehon oma aine, jota on luonnostaan myös silmissä. Hyaluronihapolla on kosteutta lisääviä ja sitovia sekä kyynelkalvon tasapainoa ylläpitäviä ominaisuuksia. Ophtim Eye Hydra silmätipat ovat säilöntäaineettomia, joten ne sopivat jatkuvaan ja runsaaseenkin käyttöön. Tuotetta voi käyttää myös piilolinssien kanssa. Hyaluronihappoa 0,20 %.

Tarjous on voimassa helmikuun ajan.

10,60 (norm. 13,25)

Ophtim Eye Forte 20 x 0,5 ml

Ophtim Eye Forte silmätipat kosteuttavat ja suojaavat. Etenkin yökäyttöön. Vaikuttava aine hyaluronihappo 0,40 %. Säilöntäaineettomia. Annostelu 1 tippa 2-3 kertaa päivässä. Sopii piilolinssien kanssa.

Uudelleensuljettavat pipetit: avattua pipettiä voi käyttää 12 tunnin ajan.

Tarjous on voimassa helmikuun ajan.

10,60 (norm. 13,25)

GeloRevoice imeskelytabletti, 20 tabl.

GeloRevoice® on imeskelytabletti suun ja nielun limakalvojen suojaamiseen. Ainutlaatuisen kolmivaiheisen vaikutusperiaatteen ansiosta GeloRevoice® on pitkäkestoinen apu mm. äänen ylirasitukseen, puhetyöläisille, esiintyjille, laulajille ja henkilöille, jotka kärsivät suun ja nielun limakalvojen ärsytyksestä.
Valmiste sisältää ksantaania, karbomeeria ja kosteutta sitovaa hyaluronihappoa. Yhdessä ne muodostavat suuta ja nielua suojaavan hydrogeeliyhdistelmän. Makuna mieto kirsikka-mentoli. GeloRevoice® on täysin laktoositon, gluteeniton, hiivaton ja soijaton tuote.

Tarjous on voimassa helmikuun ajan.

10,20 (norm. 12,06)

Perskindol kylmä/lämmingeeli, 100 ml

Kaksivaikutteinen kylmä-lämpögeeli lihaksille ja nivelille, jonka ainutlaatuinen koostumus viilentää välittömästi ja lämmittää nopeasti.

Hyvin imeytyvä Perskindol geeli sisältää kasvipohjaisia eteerisiä öljyjä, jotka viilentävät nopeasti virkistäen ihoa. Tasapainoinen öljy-yhdistelmä myös stimuloi ääreisverenkiertoa, mikä auttaa ylläpitämään tervettä ihoa ja lämmittää rauhoittavasti sekä rentouttavasti.

Tarjous on voimassa helmikuun ajan.

15,10 (norm. 17,83)

Ice Power kylmägeeli, 150 ml

Ice Power on aito alkuperäinen kylmägeeli, joka lievittää nopeasti ja tehokkaasti kipua ja tulehdusta. Lääkeaineeton Ice Power on turvallinen ja pitkävaikutteinen koko perheen kylmähoitotuote. Ice Power kylmägeeli vähentää turvotusta, laukaisee lihasjännitystä, nopeuttaa vamman parantumista ja edistää lihasten palautumista rasituksesta. Tuote on turvallinen käyttää ja siksi se sopii myös raskaana oleville ja imettäville.

Ice Power geelin vaikutus perustuu geelin sisältämiin mentoliin ja eteerisiin öljyihin, jotka lämpökameratutkimusten mukaan alentavat ihon lämpötilaa noin 7 asteella.

Tarjous on voimassa helmikuun ajan.

9,50 (norm. 11,94)

Vichy Aqualia Thermal -sarja -20%

Vichy Aqualia Thermal on kehitetty kosteutusta kaipaavalle iholle. Se kosteuttaa, vahvistaa ja raikastaa.

Tarjous on voimassa helmikuun ajan.

-20 %

La Roche-Posay Lipikar -sarja

La Roche-Posayn Lipikar -sarja on tarkoitettu kuivan ja ärtyneen sekä atopiaan taipuvaisen ihon hoitoon.

Lipikar Baume AP+ vartalovoide 200 ml 15,45 (norm. 19,33)

Lipikar Baume AP+ vartalovoide 400 ml 20,45 (norm. 25,59)

Lipikar Syndet suihkuvoide 400 ml 15,40 (norm. 19,29)

Louis Widmer silmänympärysvoide, 30 ml

Täyteläinen anti-aging -silmänympärysvoide. Uudistaa ihosolukkoa, kosteuttaa ja suojaa. Sopii herkälle iholle, myös arpikudoksen hoitoon.

Saatavilla miedosti hajustettuna ja hajustamattomana.

Tarjous on voimassa helmikuun ajan.

26,00 (norm. 34,34)

Favora Pehmeä Puhdistusvaahto 150 ml

Hellävarainen Puhdistusvaahto sisältää runsaasti iholle luontaista, tehokkaasti kosteutta sitovaa glyserolia. Sokerijuurikkaasta saatava betaiini rauhoittaa, suojaa ja antaa iholle silkinpehmeyttä. Kaikille ihotyypeille.

Käyttö: Hiero vaahtoa kostutetulle iholle ja huuhtele huolellisesti lämpimällä vedellä.

Tarjous on voimassa helmikuun ajan.

10,00 (norm. 12,78)