Tarjoukset

Hyvät ja hyödylliset tarjouksemme Seppälän ja Huhtasuon apteekissa. Tarjouksien voimassaoloaika on merkitty tarjouksien yhteyteen.

Decubal Clinic Creme, 250 g

Decubal Clinic Cream perusvoiteen voidepohjana toimii erikoispuhdistettu lanoliini joka antaa pitkävaikutteisen kosteuttavan vaikutuksen iholle. Decubal Clinic Cream perusvoide kosteuttaa ja pehmentää ihoa. Rasvapitoisuus 38 %. Se soveltuu hyvin myös jalkavoiteeksi, sillä alhainen pH hillitsee mikrobien kasvua. Hajusteeton ja väriaineeton.

Tarjous on voimassa lokakuun ajan.

10,50 (norm. 13,36)

Carbalan tai Carbalan Plus, 200 g

Carbalan on perusvoide normaalille, kuivalle ja atooppiselle iholle. Sisältää 5% karbamidia sekä runsaasti glyserolia, jotka sitovat kosteutta tehokkaasti ihoon. Helposti levittyvä ja nopeasti imeytyvä.

Carbalan Plus perusvoide sisältää 5% karbamidia. Tuotteessa on myös runsaasti glyserolia sekä ksylitolia. Nämä aineet toimivat humektantteina eli sitovat kosteutta tehokkaasti ihoon. Voide sisältää myös karitevoita, joka suojaa, korjaa ja hoitaa ihoa. koostumus on helposti levittyvä ja nopeasti imeytyvä.

Carbalan tai Carbalan Plus 200 g 9,92 €

Tarjous on voimassa lokakuun ajan.

Kaupan päälle 30g Carbalan

Devisol 20 mikrog. 200 tabl

Raikas ja hedelmäisen sitruksen makuinen D-vitamiinitabletti, jonka voi imeskellä, pureskella tai antaa hajota hitaasti suussa. Sisältää hyvin imeytyvää D3-vitamiinia.

Laktoositon (maidoton) , gluteeniton, hiivaton, sokeriton. Ei sisällä soijaa eikä liivatetta.

Tarjous on voimassa lokakuun loppuun asti.

14,00 (norm. 17,28)

Bethover B12 + foolihappo, 150 tabl

Mansikanmakuinen imeskelytabletti päivittäisen B12-vitamiinin ja foolihapon saannin turvaamiseen ja muistin tueksi. B12-vitamiini edistää hermoston normaalia toimintaa ja normaaleja psykologisia toimintoja. Folaatti (foolihappo) edistää normaaleja psykologisia toimintoja.

Maidoton, laktoositon, hiivaton ja sokeriton. Ei sisällä säilöntäaineita. Ei sisällä gluteenipitoisen viljan ainesosia.

Tarjous on voimassa lokakuun ajan.

25,80 (norm. 28,70)

Minisun Monivitamiini Vahva, 120 tabl.

Minisun Vahva on aktiivisen ihmisen monivitamiini, jossa on kaikki tärkeät vitamiinit ja hivenaineet yhdessä tabletissa. Erittäin vahva koostumus antaa lisäenergiaa joka päivä: valmiste sisältää muun muassa reilun annoksen D-vitamiinia, kalsiumia, B12-vitamiinia, foolihappoa ja sinkkiä. Minisun Vahva on markkinoiden ainoa monivitamiini, joka sisältää mustikkauutetta.

Valmiste on laktoositon, liivatteeton ja soijaton. Pakkauksessa on lapsiturvallinen ja kätevä korkki.

Tarjous on voimassa lokakuun ajan.

17,90 (norm. 21,02)

MagneCit, 100+20 tabl. tai purutabl.

Sisältää hyvin imeytyvää magnesiumsitraattia ja B6- vitamiinia. Joko helposti nieltävänä kalvopäällysteisenä tablettina tai purutablettina.

Suositeltava vuorokausiannos on 2 tablettia. Annos suositellaan jakamaan kahteen osaan imeytymisen optimoimiseksi.

Nyt juhlapakkauksessa 20 tablettia enemmän.

Tarjous on voimassa lokakuun ajan.

20 tabl. kaupan päälle (norm. 13,42)

Diasporal Extra Direct, 20 annosta

Magnesium on tärkeä kaikille kehon lihaksille. Diasporal sisältää magnesiumsitraattia, joka imeytyy nopeasti ja tehokkaasti.

Magnesiumin tarve saattaa lisääntyä esimerkiksi pitkäkestoisissa liikuntasuorituksissa.

Magnesium edistää lihasten ja hermoston normaalia toimintaa, luuston pysymistä normaalina ja auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.

Tarjous on voimassa lokakuun loppuun asti.

13,20 (norm. 15,61)

Apteekin Möller Premium Omega-3, 76 kaps.

Apteekin Möller Premium Omega-3 kapselit sisältävät erityisen paljon terveyden kannalta välttämättömiä omega-3-rasvahappoja (1200 mg/2 kaps, josta DHA 440 mg ja EPA 620 mg), jotka edistävät sydämen toimintaa ja ovat tärkeitä aivojen toiminnalle ja näkökyvylle.

Tuote ei sisällä vitamiineja, joten se sopii hyvin käytettäväksi myös muiden monivitamiinivalmisteiden lisänä.

Tarjous on voimassa lokakuun lopuun asti.

7,50 (norm. 11,87)

Möller Tupla, 100 kaps.

Möller Tupla sisältää terveyden kannalta tärkeitä omega-3-rasvahappoja sekä D-, A- ja E-vitamiineja. Pitkäketjuiset omega-3-rasvahapot ovat tärkeitä sydämelle (250 mg DHA+EPA/vrk) ja aivoille (250 mg DHA/vrk). D-vitamiini auttaa rakentamaan ja ylläpitämään vahvoja lihaksia, luustoa ja hampaistoa. Se on tärkeä myös vastustuskyvylle. A-vitamiini vaikuttaa mm. näköön ja vastustuskykyyn. E-vitamiini on antioksidantti, joka suojaa kehon soluja hapettumiselta.

Tarjous on voimassa lokakuun ajan.

9,60 (norm. 16,05)

Fiilus Arkeen, 60 purutabl.

Maitohappobakteerivalmiste kaikenikäisille.  Sisältää miljardin Lactobacillus rhamnosus GG maitohappobakteereita ja miljardin Bifidobacterium lactis -bifidobakteereita.

Laktoositon, gluteeniton, maidoton, hiivaton, soijaton. Ei sisällä eläinperäisiä aineita.

Makuina mansikka, persikka-vadelma, neutraali tai hedelmänmakuinen C+Zn.

Tarjous on voimassa lokakuun ajan.

9,80 (norm. 11,52)

Apteekki Fluacute Zinc, 20 ml

Aniksen, mustaherukan tai sitruuna-inkiväärin makuinen suusuihke flunssan ensioireisiin. Sinkkiasetaatti lyhentää flunssan kestoa. B5-vitamiini edistää limakalvojen uusiutumista. Glyseroli ja sorbitoli muodostavat hypertonisen liuoksen. Ne kosteuttavat ärtynyttä nielua ja vähentävät osmoottisesti turvotusta ja kurkkukipua.

Annostus aikuisille ja yli 12-vuotiaille lapsille: Suihkauta 4 suihkausta 4 kertaa ensimmäisen tunnin aikana. Tämän jälkeen suihkauta 4 suihkausta joka toinen tunti kunnes oireet helpottavat. 4 suihkausta sisältää 9,4 mg sinkkiä.

Tarjous on voimassa lokakuun ajan.

15,20 (norm. 19,00)

Bertil’s imeskeltävä sinkkiasetaatti 120 tabl.

Bertil’s Imeskeltävä Sinkkiasetaatti sisältää sinkkiasetaatin lisäksi erittäin hyvin imeytyvää sinkkibisglysinaattia eli aminohappokelatoitua sinkkiä.

Tarjous on voimassa lokakuun ajan.

7,20 (norm. 8,52)

Echinaforce, 50 ml

Echinaforce on perinteinen kasvirohdosvalmiste nuhakuumeen (flunssan) ennaltaehkäisyyn ja tukihoitoon. Valmisteen sisältämää punahattu-uutetta on perinteisesti käytetty kohottamaan elimistön omaa vastustuskykyä. Echinaforce uutteeseen käytettävät punahatut ovat luomulaatuisia ja ne käsitellään tuoreina, viimeistään 24 tunnin kuluttua sadonkorjuusta.

Tarjous on voimassa lokakuun ajan.

8,50 (norm. 10,85)

Echinacea-Salvia kurkkusuihke, 30 ml

Luonnonmukainen kurkkusuihke vaikuttaa nopeasti ja juuri oikeassa paikassa desinfioiden kurkkua. Pitkä suutin ohjaa suihkeen juuri oikeaan paikkaan ja sitä on helppo käyttää. Kurkkusuihkeessa on kolmiosainen vaikutus: punahattu torjuu karheutta, salvia desinfioi nielua ja miellyttävä piparminttu raikastaa hengityksen ja tuo samalla hyvän maun suuhun.

Tarjous on voimassa lokakuun ajan.

9,90 (norm. 13,06)

Apteq Mielikki Yskähunaja, 200 ml

Mielikki yskähunaja on uusi Käypä hoito -suosituksen mukainen turvallinen ja tehokas hoito akuuttiin yskään yli 1-vuotiaille. Sisältää lääkinnällistä hunajaa 0,7g/ml.

Tarjous on voimassa lokakuun ajan.

10,70 (norm. 12,61)

Melatoniini Extra Vahva Ratiopharm 1,9 mg, 100 tabl

Suomessa valmistettu Melatoniini extra vahva ratiopharm auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa ja lievittämään aikaeron yksilöllisiä vaikutuksia. Pieni pyöreä tabletti on helppo niellä. Valmistetta ei suositella alle 18-vuotiaille lapsille eikä nuorille. Mikäli käytät verenohennuslääkkeitä, neuvottele melatoniini sopiivuudesta lääkärisi kanssa.

Tarjous on voimassa lokakuun ajan.

16,40 (norm. 20,56)

Iiris silmätipat, 20×0,5 ml pipetit

Iiris-silmätipoissa on ainutlaatuinen uusi koostumus, joka kosteuttaa silmiä pitkäkestoisesti. Ohut vesimäinen tippa on mukava käyttää. Hygieninen pipetti on käyttökelpoinen 12 tuntia avaamisesta. Säilöntäaineeton koostumus sopii myös piilolinssien käyttäjille. CE-merkitty lääkinnällinen tuote.

Tarjous on voimassa lokakuun ajan.

11,90 (norm. 13,25)

A-Vita Hydra Plus, 20 ml

A-Vita Hydra Plus on nenäsuihke, joka kosteuttaa ja hoitaa nenän limakalvoja.

Tarjous on voimassa lokakuun ajan.

12,00 (norm. 15,05)

SB-12 suuvesi, 250 ml

SB12:n vaikuttavat aineet, sinkkiasetaatti ja klooriheksidiini, muodostavat ainutlaatuisen yhdistelmän, joka neutraloi pahanhajuista hengitystä aiheuttavien aineiden muodostumisen. SB12:n ainutlaatuinen ja patentoitu koostumus kiinnittyy suun limakalvoille, hampaisiin ja kieleen varmistaen ensiluokkaisen raikkaan hengityksen 12 tunniksi.

SB12 Mint&Menthol maistuu viileän raikkaalta minttu-mentolilta. Sisältää 0.05 % natriumfluoridia.

SB12 Duo maistuu viileän raikkaalta eukalyptukselta. SB12 Duo sisältää 0.2 % natriumfluoridia, joka antaa lisäsuojaa reikiintymistä vastaan hampaiden pesun jälkeen.

SB-12 White poistaa tahroja ja värjäytymiä tehden hampaat valkoisemmiksi kahden viikon käytön jälkeen.

Tarjous on voimassa lokakuun ajan.

10,90 (norm. 16,05)

Sebamed pesuneste tai Oliivi pesuneste, täyttöpussi, 1 litra

Riittoisa pesuneste kasvoille ja vartalolle. Koostumus sisältää uudistavaa pantenolia, hoitavaa allantoiinia, runsaasti kosteuttavia vitamiineja sekä aminohappoja. Pesun jälkeen iholla on puhdas, miellyttävän raikas ja pehmeä tunne. pH 5.5 ylläpitää ihon luonnollista tasapainoa. Normaalille iholle, myös herkälle ja ongelmaiholle. Koko perheelle!

Tarjous on voimassa lokakuun ajan.

16,00 (norm. 20,14)

Favora Kiinteyttävä päivävoide, 50 ml

Uusi kiinteyttävä ja Ravitseva Päivävoide SK 15 saa ihon tuntumaan sileämmältä ja joustavammalta. Koostumus auttaa aktivoimaan ihon luonnollisia toimintoja ikääntymistä vastaan. Hyaluronihappo ja betaiini huolehtivat ihon optimaalisesta kosteustasapainosta. Avokadoöljy hoitaa ja ravitsee. Se auttaa ehkäisemään kosteuden haihtumista ihosta ja stimuloi ihon kollageenisynteesiä saaden ihon tuntumaan ja näyttämään kimmoisammalta. SK 15 auttaa suojaamaan ihoa auringon haitallisilta UVA/UVB-säteiltä. Hajusteeton ja väriaineeton.

Nyt koko Favora Kiinteyttävä -sarja -15%

Tarjous on voimassa lokakuun ajan.

19,80 (norm. 23,28)

Louis Widmer silmänympärysvoide, 30 ml

Täyteläinen anti-aging -silmänympärysvoide. Uudistaa ihosolukkoa, kosteuttaa ja suojaa. Sopii herkälle iholle, myös arpikudoksen hoitoon.

Saatavilla miedosti hajustettuna ja hajustamattomana.

Tarjous on voimassa lokakuun ajan.

26,00 (norm. 34,34)

Avene Hydrance Aqua Gel, 50 ml

Tämä monikäyttöinen, all-in-one, sopii monenlaisen ihon tarpeisiin ja elämäntapoihin monipuolisten ominaisuuksien ja käyttötarkoitusten ansiosta. Sen erittäin raikas geelimäinen koostumus antaa iholle pitkäaikaisen kosteutuksen ja miellyttävän tunteen, joustavuutta ja heleyttä iholle koko päiväksi. Iho on pitkäkestoisesti kosteutettu ja raikkaus on palautettu.

Tarjous on voimassa lokakuun ajan.

25,00 (norm. 30,74)

Aptus Tehobakt, 140 g

Maitohappobakteereja sisältävä täydennysrehu mahan ja suolen toiminnan tasapainottamiseen.

Tarjous on voimassa lokakuun ajan.

9,90 (norm. 12,96)