Tarjoukset

Hyvät ja hyödylliset tarjouksemme Seppälän ja Huhtasuon apteekissa. Tarjouksien voimassaoloaika on merkitty tarjouksien yhteyteen.

Aqualan L, Aqualan Plus tai Aqualan Duo, 200 g

Aqualan L on kosteuttava ja monikäyttöinen perusvoide koko perheelle.

Aqualan Plus on kevyt, pitkäkestoinen kosteuttaja. Ihanteellinen myös atoopikoille sekä usein suihkussa käyville kuntoilijolle.

Aqualan Duo on suojaava ja kevyt tehokosteuttaja, jossa 20 % glyserolia. Pehmentää ihoa ja lisää sen kimmoisuutta. Sopii koko keholle.

Tarjous on voimassa elokuun ajan.

8,20 (norm. 10,24)

Devisol MIX 10 mikrog. 200 tabl.

Hauska monimakupakkaus sisältää samassa pakkauksessa kolmea erimakuista tablettia – marjaisia mansikan makuisia sekä hedelmäisiä banaanin ja päärynän makuisia imeskely/purutabletteja. Mikä on teidän perheen suosikkimaku? Helposti suussa hajoavissa imeskely/purutableteissa on 10 mikrog D3-vitamiinia. Hammasystävällinen – makeutettu ksylitolilla ja sorbitolilla.

Tarjous on voimassa elokuun ajan.

14,00 (norm. 16,51)

Betolvex B12 Strong, 90 kaps.

Kun haluat varmistaa maksimaalisen tuen muistille ja jaksamiselle, suosittelemme Betolvex Strongia. Siinä on 1 250 mikrogrammaa B12-vitamiinia. Sen lisäksi siinä on 400 mikrogrammaa jaksamisessa auttavaa foolihappoa sekä B1-, B3-, B6- ja B7-vitamiineja.

Tarjous on voimassa elokuun ajan.

21,50 (norm. 26,92)

Bethover Focus, 20 poretabl

B-vitamiiniyhdistelmä-poretabletti vireyteen, jaksamiseen ja ajattelun tueksi sekä päivittäisen B1- ja B12-vitamiinien, pantoteenihapon sekä C- ja E-vitamiinien saannin turvaamiseen. Maistuvat poreet löytyvät karpalon ja appelsiinin makuisina.

Tarjous on voimassa elokuun ajan.

 

5,80 (norm. 6,62)

Apteekki C-vitamiini + sinkki, 20 poretabl

Annostus: 1 poretabletti päivässä vesilasilliseen liuotettuna. 1 poretabletti sisältää 1000 mg C-vitamiinia ja 15 mg sinkkiä. Makeutettu sukraloosilla. Ei sisällä syklamaattia eikä sakariinia. Valittavana kolme makua: appelsiini, mustaherukka tai vadelma.

Tarjous on voimassa elokuun ajan.

4,60 (norm. 6,62)

Minisun Monivitamiini Vahva, 120 tabl.

Minisun Vahva on aktiivisen ihmisen monivitamiini, jossa on kaikki tärkeät vitamiinit ja hivenaineet yhdessä tabletissa. Erittäin vahva koostumus antaa lisäenergiaa joka päivä: valmiste sisältää muun muassa reilun annoksen D-vitamiinia, kalsiumia, B12-vitamiinia, foolihappoa ja sinkkiä. Minisun Vahva on markkinoiden ainoa monivitamiini, joka sisältää mustikkauutetta.

Valmiste on laktoositon, liivatteeton ja soijaton. Pakkauksessa on lapsiturvallinen ja kätevä korkki.

Tarjous on voimassa elokuun ajan.

17,90 (norm. 21,02)

Minisun Monivitamiini Pehmonalle Junior, 120 kpl

Uusi Minisun Monivitamiini Pehmonalle Junior on lapsille suunniteltu pehmeä ja pureskeltava monivitamiini- ja hivenainevalmiste päivittäiseen käyttöön. Minisun Monivitamiini Pehmonalle Juniorissa on yhteensä 13 vitamiinia ja kivennäisainetta, eikä se sisällä A-vitamiinia. Se sisältää erityisesti vastustuskyvylle tärkeitä D- ja C-vitamiinia sekä sinkkiä. D- ja C-vitamiini sekä sinkki edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.

Nallenmuotoinen ja metsämarjan makuinen tuote on makeutettu hammasystävällisellä maltitolilla. Liivate (naudasta) toimii hyytelöimisaineena. Tuotteen värit ja aromit ovat luontaisia. Maidoton, laktoositon, hiivaton ja sokeriton. Ei sisällä säilöntäaineita. Ei sisällä gluteenipitoisen
viljan ainesosia.

Tarjous on voimassa elokuun ajan.

17,90 (norm. 21,02)

Minisun Multivitamin Tähtimarja Junior, 200 tabl.

Minisun Multivitamin Junior Tähtimarja on suomalaisille lapsille suunniteltu monivitamiinivalmiste. Se sisältää erityisesti vastustuskyvylle tärkeitä D- ja C-vitamiinia ja sinkkiä. Minisun Multivitamin Junior Tähtimarja on pienikokoinen ja lempeän marjanmakuinen purutabletti.

Valmiste ei sisällä gluteenipitoisen viljan ainesosia. Lisäksi se on laktoositon, maidoton ja liivatteeton. Pakkauksessa on lapsiturvallinen ja kätevä korkki.

Tarjous on voimassa elokuun ajan.

17,90 (norm. 21,02)

Minisun Multivitamin Junior Super Appelsiini, 200 tabl.

Minisun Multivitamin Junior on suomalaisille lapsille suunniteltu monivitamiinivalmiste. Se sisältää erityisesti vastustuskyvylle tärkeitä D- ja C-vitamiinia ja sinkkiä. Minisun Multivitamin Junior on pienikokoinen ja raikkaan appelsiininmakuinen purutabletti.
Valmiste on laktoositon, gluteeniton, hiivaton, soijaton. Se ei sisällä liivatetta eikä säilöntäaineita. Pakkauksessa on lapsiturvallinen ja kätevä korkki.

Tarjous on voimassa elokuun ajan.

17,90 (norm. 21,02)

Multivita Magnesiumsitraatti + B6, 90 tabl. tai purutabl.

Multivita Magnesiumsitraatti + B6, nieltävänä tai purutablettina.
Sisältää 150 mg magnesiumia ja 2 mg B6-vitamiinia.
Magnesium suojaa sydäntä ja vähentää hermoston ja lihasten ärtyvyyttä. Urheilijoille, kuntoilijoille, suonenvedosta, krampeista ja levottomista jaloista kärsiville. Magnesiumia voi kokeilla myös PMS- ja vaihdevuosioireiden sekä stressioireiden helpottamiseen. 1-2 tablettia vuorokaudessa.

Laktoositon, gluteeniton, hiivaton, sokeriton. Purutabletti on greipin tai lime-sitruunan makuinen ja sisältää makeutusaineita.

Tarjous on voimassa elokuun ajan.

12,20 (norm. 14,38)

Arthrobalans Plus, 120 tabl.

Nivelen toiminnassa nivelrusto toimii iskunvaimentimena kahden luun välissä. Rusto koostuu erilaisista proteiineista, jotka tekevät siitä joustavan. Vanhetessa tai liiallisesta nivelen rasituksesta johtuen nivelrusto haurastuu ja ohenee, jolloin rusto menettää kimmoisuutensa. Nivel jäykistyy ja sen liikerata pienenee. Nivelrustosolut muodostavat elimistössä luontaisesti olevasta glukosamiinista ja kondroitiinista uutta korvaavaa ruston proteiinia sekä niveltä voitelevaa nivelnestettä.

C-vitamiini edistää normaalia kollageenin muodostumista rustojen normaalia toimintaa varten. Arthrobalans Plus sisältää glukosamiinia, kondroitiinisulfaattia, orgaanista rikkiä MSM:ää sekä C-vitamiinia. Ei sisällä sokeria, laktoosia, gluteenia. Glukosamiinisulfaatti on peräisin äyriäisistä.

Aikuisille 1-2 tablettia päivässä niellään veden kanssa. Kapselinmallisen tabletin voi tarvittaessa puolittaa.

Tarjous on voimassa elokuun ajan.

35,30 (norm. 44,16)

Bioteekin Probiootti Comp, 80 kaps.

Bioteekin Probiootti comp sopii erityisesti vaativiin elämäntilanteisiin monipuolisen ja vahvan koostumuksensa ansiosta. Se sisältää neljä tutkittua maitohappobakteerikantaa sekä glutamiinia ja suolen limakalvon hyvinvoinnille tärkeää biotiinia. Bioteekin Probiootti comp sopii jatkuvaan käyttöön koko perheelle. Se sopii myös kuuriluontoiseen käyttöön. Kapselin voi tarvittaessa avata ja sekoittaa viileään ruokaan.

Tarjous on voimassa elokuun ajan.

22,00 (norm. 27,42)

Bioteekin Probiootti Plus, 125 kaps.

Probiootti plus sisältää neljä erilaista bakteerikantaa sekä bakteereiden hyvinvointia tukevia aineita. Probiootti plus sopii jatkuvaan käyttöön koko perheelle. Se sopii myös kuuriluontoiseen käyttöön. Kapselin voi tarvittaessa avata ja sekoittaa viileään ruokaan.

Tarjous on voimassa elokuun ajan.

22,00 (norm. 27,42)

Bepanthen Eye silmätipat, 20×0,5 ml

Silmän pinnan kuivuminen johtuu siitä, ettei kyynelneste kykene pitämään pintaa riittävän kosteana joko kyynelnesteen erityksen vähenemisen tai sen koostumuksen muutoksen seurauksena. Syitä voivat olla: ympäristöolosuhteet kuten kuiva ilma, ilmastointi, sauna, ilmansaasteet, tuuli tai pakkanen. Näyttöpäätetyöskentely, television katselu, lukeminen ja piilolinssien käyttö sekä ikääntyminen, tietyt sairaudet tai lääkkeet voivat myös kuivattaa silmiä. Bepanthen Eye Silmätipat lievittävät ikäviä oireita heti voitelemalla silmän pintaa ja suojaamalla sitä kuivumiselta pitkäaikaisesti.

Tarjous on voimassa elokuun ajan.

11,90 (norm. 13,25)

Flux Fresh Mint suuvesi, 500 ml

Flux Fresh Mint -suuvesi sisältää fluoria, joka ehkäisee pahanhajuista hengitystä. Kätevä puristettava pullo takaa tarkan annostelun. Suuvesi ei sisällä väriaineita eikä alkoholia. Flux Fresh Mint -suuvesi täydentää hampaiden harjausta fluorihammastahnalla. Makuna raikas minttu. Käytetään 1–2 kertaa päivässä. Sopii aikuisille sekä yli 12-vuotiaille lapsille.

Tarjous on voimassa elokuun ajan.

8,00 (norm. 9,54)

GUM Soft-Picks Advanced hammastikut, 30 kpl

GUM Soft-Picks Advanced on tehokkaasti puhdistava ja ergonomisesti muotoiltu harjatikku. Muotoilun ansiosta myös vaikeasti puhdistettavat välit, kuten takahampaat, on nyt helpompi puhdistaa. Uusi muotoilu, entistä tehokkaampi. Tuote sopii pienemmille ja isommille hammasväleille. Ei sisällä puuta, ei metallia, ei lateksia. Kolme kokoa: small, medium tai large. Pakkauksessa mukana säilytyskotelo.

Tarjous on voimassa elokuun ajan.

7,10 (norm. 8,37)

Vagicare emätingeeli, 5 x 5g

Vagicare on uusi, maitohappoa sisältävä, emättimen pH-arvon tasapainottamiseen ja ylläpitoon tarkoitettu itsehoitotuote. Soveltuu kaiken ikäisille naisille.

Tarjous on voimassa elokuun ajan.

10,30 (norm. 12,17)

Bats roll-on tai creme antiperspirantti, 60 ml

Bats on tehokas antiperspiranttisarja, jonka tuotteet eivät sisällä alkoholia. Bats antiperspirantit sopivat sekä miehille että naisille. Ne kuivuvat iholla nopeasti eivätkä tahraa vaatteita.

Bats Creme on voidemainen antiperspirantti, joka sopii hyvin herkällekin iholle. Bats Creme on pakattu tuubiin, josta sitä on helppo levittää myös sormin, jolloin imeytyminen on erityisen nopeaa. Voidemaisuutensa ansiosta Bats Creme sopii estämään niin käsien, jalkojen kuin kainaloidenkin hikoilua.

Bats Roll-On on tarkoitettu nimenomaan kainaloiden hikoilun estämiseen. Hajusteeton antiperspirantti ei peitä tai vääristä hajuveden tai partaveden tuoksua. Sarjaan kuuluu myös kaksi raikkaan tuoksuista roll-on antiperspiranttia, miehille ja naisille.

Roll-on 6,90 (norm. 8,12)

Creme 7,90 (norm. 9,29)

Tarjous on voimassa elokuun ajan.

-15 %

Lierac Supra Radiance -sarja

Uusi heleyttävä anti-age -tuotelinja. Sarja sisältää kaksi päivävoidetta, yövoiteen, seerumin, silmänympärysseerumin ja kuorivan naamion.

Päivävoide 43,90 (norm. 54,91)

Yövoide 45,45 (norm. 56,82)

Seerumi 45,60 (norm. 57,03)

Silmänympärysseerumi 33,05 (norm. 41,34)

Kuoriva naamio  33,05 (norm. 41,34)

Tarjous on voimassa elokuun ajan.

-20 %

La Roche-Posay Effaclar puhdistusgeeli, 200 ml

Puhdistusgeeli rasvoittuvalle iholle, jossa on liiallista talineritystä ja taipumusta epäpuhtauksiin. Ei heikennä ihon omaa suojaa. Parabeeniton koostumus. Käyttö: Vaahdota pieni määrä tuotetta kosteissa käsissä ja hiero kauttaaltaan kasvojen iholle. Huuhtele huolellisesti.

Tarjous on voimassa elokuun ajan.

10,90 (norm. 13,70)

Devisol 20 mikrog. 200 tabl

Raikas ja hedelmäisen sitruksen makuinen D-vitamiinitabletti, jonka voi imeskellä, pureskella tai antaa hajota hitaasti suussa. Sisältää hyvin imeytyvää D3-vitamiinia.

Laktoositon (maidoton) , gluteeniton, hiivaton, sokeriton. Ei sisällä soijaa eikä liivatetta.

Tarjous on voimassa elokuun loppuun asti.

14,60 (norm. 17,28)