Tarjoukset

Hyvät ja hyödylliset tarjouksemme Seppälän ja Huhtasuon apteekissa. Tarjouksien voimassaoloaika on merkitty tarjouksien yhteyteen.

Aqualan L, 200g

Aqualan L on kosteuttava ja monikäyttöinen perusvoide koko perheelle. Perusvoide ihon kosteutukseen sekä koko keholle että kasvoille. Sopii myös voidepesuihin sekä esimerkiksi meikinpoistoon. Käyttökokemuksen perusteella sopii myös hyvin herkästi reagoiville.

Tarjous on voimassa kesäkuun ajan.

8,20 (norm. 10,24)

Apobase-tuoteperhe, 200 g ja 250 ml

Apobase-perusvoiteet on kehitetty kuivan ja herkän ihon päivittäiseen käyttöön. Tuoteperheeseen kuuluu kolme voidetta eri rasvapitoisuuksilla ja yksi rasvaton geeli. Apobase-tuoteperheestä löytyy jokaiselle ihotyypille oma Apobase-suosikkivoide.
Kaikki Apobase-voiteet ovat hajusteettomia, parabeenittomia ja väriaineettomia.
Apobase Hydrogel 250 ml rasvapitoisuus 0%, 6,55 (norm. 8,21)
Apobase Lotion 250 ml rasvapitoisuus 20%, 6,70 (norm. 8,43)
Apobase Creme 200 g rasvapitoisuus 30%, 7,30 (norm. 9,16)
Apobase Oily Creme 200 g rasvapitoisuus 60%, 8,10 (norm.10,11)
Tarjous on voimassa kesäkuun ajan.

-20 %

Magnex sitraatti + B6, 150 tabl

Magnesium+B6-vitamiiniyhdistelmä on sopiva urheilijoille ja liikuntaa harrastaville lihasten energiansaannin turvaamiseksi. Sekä magnesium että B6-vitamiini edistävät normaalia energia-aineenvaihduntaa, ja B6-vitamiini lisäksi proteiini- ja glykogeenin (lihaksiin varastoitunut sokeri) aineenvaihduntaa.

Nyt kampanjapakkauksessa 150 tablettia sadan tabletin hinnalla.

Tarjous on voimassa kesäkuun loppuun asti.

50 tabl kaupan päälle (norm. 12,33)

Bethover B12 + foolihappo, 150 tabl

Mansikanmakuinen imeskelytabletti päivittäisen B12-vitamiinin ja foolihapon saannin turvaamiseen ja muistin tueksi. B12-vitamiini edistää hermoston normaalia toimintaa ja normaaleja psykologisia toimintoja. Folaatti (foolihappo) edistää normaaleja psykologisia toimintoja.

Maidoton, laktoositon, hiivaton ja sokeriton. Ei sisällä säilöntäaineita. Ei sisällä gluteenipitoisen viljan ainesosia.

Tarjous on voimassa kesäkuun ajan.

25,50 (norm. 28,70)

Biophilus Basic Mansikka, 30 tabl.

Biophilus Basic sisältää kahden bakteerikannan, Lactobacillus rhamnosus GG -maitohappobakteerien sekä Bifidobactericum lactis -bifidobakteerien yhdistelmän. Tuote sopii sekä lapsille että aikuisille. Raikas ja pirteän mansikan makuinen purutabletti on sopiva tuote arkeen, ihan vaikka joka päivä nautittavaksi, sillä se on helppo nauttia myös ilman nestettä.

Tarjous on voimassa kesäkuun ajan.

9,90 (norm. 12,38)

Rela Tabs, 90 tabl.

Relan sisältämä Lactobacillus reuteri Protectis- maitohappobakteeri on yksi maailman tutkituimmista. Hyvänmakuinen Rela Tabs maistuu raikkaalle mansikalle tai lempeälle sitruunalle tai raikkaalle omenalle ja sopii koko perheelle päivittäin tai kuureina esimerkiksi matkoilla. Laktoositon ja gluteeniton. Ei sisällä maidon ainesosia. 1 purutabletti päivässä.

Tarjous on voimassa kesäkuun loppuun asti.

31,00 (norm. 35,71)

Elivo ruoansulattaja plus vadelma, 32 purutabl.

Elivo Ruoansulattaja Plus sisältää kymmenen eri ruoansulatusentsyymiä.

Ruoansulatusentsyymien lisäksi valmiste sisältää kalsiumkarbonaattia, joka toimii antasidina. Kalsium edistää ruuansulatusentsyymien normaalia toimintaa.

Tarjous on voimassa kesäkuun ajan.

8,90 (norm. 10,52)

Punkkiässä+, 50 ml

Vaikuttavana aineena on IR3535, jota käytetään punkkien, hyttysten ja muiden hyönteisten karkottamiseen ihmisten iholta. PUNKKIÄSSÄ+ soveltuu käytettäväksi yli 1-vuotiaille. Tuote ei sisällä parabeeneja, väriaineita tai parfyymeja.  Ota kätevä pumppusuihke mukaan mm. mökille, marjametsään, saaristoon ja metsäretkille.

Tarjous on voimassa kesäkuun ajan.

8,10 (norm. 10,13)

Hyttysässä+, 50 ml

HyttysÄssä+ on markkinoiden tehokkaimpia hyönteisskarkotteita. Tuotteen vaikuttava aine on erittäin tehokas 50% DEET, joka suojaa hyttysiltä myös trooppisilla zikavirus- ja malaria-alueilla.  HyttysÄssä+ soveltuu vain yli 17-vuotiaille. Tehoaine: N,N-dietyyli-m-toluamidi (deet) 485 g/l (50%). Pakkaa  HyttysÄssä+ mukaan matkalle niin eksoottisiin kohteisiin kuin Lapin vaelluksellekin!

Tarjous on voimassa kesäkuun ajan.

7,75 (norm. 9,73)

Scholl GelActive uudet pohjalliset

Uudet Scholl GelActive -pohjalliset ehkäisevät jalkojen väsymistä ja kipeytymistä. Ne on kehitetty sopimaan erityyppisiin naisten jalkineisiin, koko 35-40,5.

Everyday Heels: kenkiin, joiden korko on alle 5,5 cm

Flat Shoes: korottomiin kenkiin

Open Shoes: sandaaleihin ja avoimiin korkokenkiin

High Heels: korkeisiin korkokenkiin, joiden korko on yli 5,5 cm

Tarjous on voimassa kesäkuun ajan.

17,50 (norm. 20,50)

Nalox, 10 ml

Nalox hoitaa kynsisienitartunnan saanutta kynttä sekä parantaa värjääntyneen ja epämuodostuneen kynnen ulkonäköä. Nalox on tutkittu tuote, joka on todettu tehokkaaksi kynsisientä vastaan. Nalox myös vähentää värjäytymiä ja parantaa kynnen ulkonäköä.

Tarjous on voimassa kesäkuun ajan.

31,00 (norm. 35,19)

Verruxin Freeze syylänpoistaja, 50 ml

Verruxin Freeze on jäädytyksellä toimiva syylän poistomenetelmä, joka jäädyttää välittömästi kohdealueen aina syylän pinnasta sen juureen muutaman sekunnin ajaksi. Jäätynyttä vaahtoa koskettavan alueen iho muuttuu valkoiseksi ja lievää, väliaikaista, kivuliasta polttelevaa tunnetta saattaa esiintyä. Tämä on täysin normaalia. Hoidon jälkeen syylän juureen muodostuu pieni, läpinäkyvä rakkula, joka auttaa sitä irtoamaan. Useimmissa tapauksissa syylä irtoaa ja katoaa 10–14 päivää hoidon jälkeen, mikä auttaa terveen ihon kasvua.

Tarjous on voimassa kesäkuun loppuun asti.

23,85 (norm. 26,50)

SunPro aurinkotuotteet

Seitsemän dermatologisesti testatun tuotteen uutuussarja Sunpro huomioi erityisesti lapset ja herkkäihoiset. Korkeiden suojakertoimien lisäksi on panostettu hoitaviin ainesosiin, ihotuntumaan ja helppokäyttöisyyteen.

Kaikki SunPro aurinkotuotteet -20% kesäkuun ajan.

-20 %

Veet Styler Trimmeri

Uudella Veet Sensitive Precision Beauty Styler -laitteella saat juuri haluamasi lopputuloksen. Sähkökäyttöinen trimmeri on kehitetty kehon herkkien osien, kuten kasvojen, bikinialueen ja kainaloiden hellävaraiseen ajeluun ja tarkkaan muotoiluun.

Tarjous on voimassa kesäkuun loppuun.

24,00 (norm. 28,41)

Sebamed pesuneste tai Oliivi pesuneste, täyttöpussi 1100 ml

Erittäin riittoisa pesuneste kasvoille ja vartalolle. Koostumus sisältää uudistavaa pantenolia, hoitavaa allantoiinia, runsaasti kosteuttavia vitamiineja sekä aminohappoja. Pesun jälkeen iholla on puhdas, miellyttävän raikas ja pehmeä tunne. pH 5.5 ylläpitää ihon luonnollista tasapainoa. Normaalille iholle, myös herkälle ja ongelmaiholle. Koko perheelle!

Nyt kampanjapakkauksessa 100 ml enemmän!

Tarjous on voimassa kesäkuun ajan.

16,00 (norm. 20,14)

Vichy Normaderm

Epäpuhtaan ja rasvoittuvan ihon hoitoon tarkoitettu tuotesarja. Normaderm-tuotteiden rauhoittavat aktiiviaineet tasapainottavat talirauhasten toimintaa ja puhdistavat ainesosat auttavat vähentämään epäpuhtauksien muodostumista.

Kesäkuun ajan koko Normaderm-sarja -15%

-15 %