Tarjoukset

Hyvät ja hyödylliset tarjouksemme Seppälän ja Huhtasuon apteekissa. Tarjouksien voimassaoloaika on merkitty tarjouksien yhteyteen.

Multivita Juniori Mix, 200 tabl.

Multivita Juniori MIX on monipuolinen ja hyvänmakuinen, pureskeltava monivitamiinitabletti perheen pienimmille. Yhdessä pakkauksessa on toffeen,-mansikan ja päärynän makuisia -ja värisiä tabletteja. Niistä voi valita joka päivälle mieleisensä maun! Yksi tabletti sisältää kaikki päivittäin tarvittavat vitamiinit ja hivenaineet. Valmistettu Suomessa.
1 purutabletti päivässä.

Tarjous on voimassa elokuun ajan.

16,60 (norm. 20,74)

Melatoniini Orion 1,9 mg, 100 tabl.

Nukahtamisaikaa lyhentävä ja aikaeron vaikutuksia lievittävä, nopeasti suussa hajoava tabletti voidaan ottaa kätevästi ilman nestettä. Makeutusaineina hammasystävällinen ksylitoli ja mannitoli. Laktoositon, gluteeniton, soijaton, hiivaton. Ei sisällä liivatetta, eikä eläinperäisiä ainesosia. Ei aromi- eikä väriaineita. Valmistettu Suomessa.

Tarjous on voimassa elokuun ajan.

19,20 (norm. 24,00)

Minisun Monivitamiini Vahva, 120 + 25 tabl.

Minisun Vahva on aktiivisen ihmisen monivitamiini, jossa on kaikki tärkeät vitamiinit ja hivenaineet yhdessä tabletissa. Erittäin vahva koostumus antaa lisäenergiaa joka päivä: valmiste sisältää muun muassa reilun annoksen D-vitamiinia, kalsiumia, B12-vitamiinia, foolihappoa ja sinkkiä. Minisun Vahva on markkinoiden ainoa monivitamiini, joka sisältää mustikkauutetta.

Valmiste on laktoositon, liivatteeton ja soijaton. Pakkauksessa on lapsiturvallinen ja kätevä korkki.

Bonuspakkauksessa 25 tablettia enemmän!

Tarjous on voimassa elokuun ajan.

17,80 (norm. 21,02)

Minisun Tähtimarja Junior, 100 + 25 tabl.

Minisun Multivitamin Junior Tähtimarja on suomalaisille lapsille suunniteltu monivitamiinivalmiste. Se sisältää erityisesti vastustuskyvylle tärkeitä D- ja C-vitamiinia ja sinkkiä. Minisun Multivitamin Junior Tähtimarja on pienikokoinen, tähden muotoinen ja lempeän marjanmakuinen purutabletti.

Valmiste ei sisällä gluteenipitoisen viljan ainesosia. Lisäksi Minisun Multivitamin Junior Tähtimarja on laktoositon, maidoton, soijaton ja liivatteeton. Pakkauksessa on lapsiturvallinen ja kätevä korkki.

Bonuspakkauksessa nyt 25 tablettia enemmän!

Tarjous on voimassa elokuun ajan.

9,70 (norm. 11,42)

Minisun 10 mikrog. Junior Nalle tai Apina

D-vitamiini on tärkeä luuston rakentaja ja vastustuskyvyn ylläpitäjä. Uusien suositusten mukaisesti ympärivuotista D-vitamiinivalmisteen käyttöä suositellaan erityisesti ikääntyville, lapsille ja nuorille.

Minisun Junior on helppo tapa turvata lapsen päivittäinen D-vitamiinin saanti. Minisun Junior Nalle on maukkaan mansikan makuinen ja nallen muotoinen tabletti, joka on helppo pureskella, imeskellä tai niellä. Minisun Junior Apina on maukkaan banaanin makuinen ja apinan muotoinen tabletti, joka on helppo pureskella, imeskellä tai niellä.

Valmisteessa ei ole lisättyjä väriaineita eikä sokeria. Se ei sisällä gluteenipitoisen viljan ainesosia. Minisun D-vitamiini Junior on lisäksi maidoton, laktoositon, liivatteeton ja hiivaton.

Tarjous on voimassa elokuun lopuun asti.

8,90 (norm. 10,46)

MagneCit, 100+20 tabl. tai purutabl.

Sisältää hyvin imeytyvää magnesiumsitraattia ja B6- vitamiinia. Joko helposti nieltävänä kalvopäällysteisenä tablettina tai purutablettina.

Suositeltava vuorokausiannos on 2 tablettia. Annos suositellaan jakamaan kahteen osaan imeytymisen optimoimiseksi.

Nyt juhlapakkauksessa 20 tablettia enemmän.

Tarjous on voimassa elokuun ajan.

10,00 (norm. 13,42)

Vagicare emätingeeli, 5 x 5g

Vagicare on uusi, maitohappoa sisältävä, emättimen pH-arvon tasapainottamiseen ja ylläpitoon tarkoitettu itsehoitotuote. Soveltuu kaiken ikäisille naisille.

Tarjous on voimassa elokuun ajan.

9,60 (norm. 12,17)

Priorin Extra, 180 kaps.

Hiusten kasvussa avainasemassa ovat hiusjuuret. Priorin Extra on vitamiini-, kasviuute- ja aminohappovalmiste, jonka ainesosat on valittu hiusten hyvinvointia silmälläpitäen. Tuloksia voit nähdä jo 2–3 kuukauden käytön jälkeen.

Oikeilla ravintoaineilla hiusjuuria voidaan aktivoida ja hiusten kasvua tukea. Priorin Extra sisältää biotiinia, joka edistää hiusten pysymistä terveinä. Sen lisäksi Priorin Extra -kapseleiden ainutlaatuinen koostumus sisältää pantoteenihappoa (B5-vitamiini), hirssiuutetta, l-kysteiiniä (aminohappo) ja vehnänalkioöljyä.

Tarjous on voimassa elokuun ajan.

89,00 (norm. 99,94)

Ophtim Eye Hydra 20 x 0,5 ml

Ophtim Eye Hydra silmätipoissa vaikuttava aine on hyaluronihappo. Se on kehon oma aine, jota on luonnostaan myös silmissä. Hyaluronihapolla on kosteutta lisääviä ja sitovia sekä kyynelkalvon tasapainoa ylläpitäviä ominaisuuksia. Ophtim Eye Hydra silmätipat ovat säilöntäaineettomia, joten ne sopivat jatkuvaan ja runsaaseenkin käyttöön. Tuotetta voi käyttää myös piilolinssien kanssa. Hyaluronihappoa 0,20 %.

Tarjous on voimassa elokuun ajan.

10,60 (norm. 13,25)

Maitohappobakteeri + B ratiopharm, 30 tai 50 tai 100 kaps.

Maitohappobakteeri+B ratiopharm sisältää kuutta maitohappobakteerikantaa ja B-vitamiinia. Valmiste sopii päivittäiseen käyttöön ja myös lomamatkoille. B6- ja B12-vitamiinit edistävät immuunijärjestelmäsi normaalia toimintaa. B-vitamiinit vähentävät väsymystä, auttavat elimistöä vapauttamaan energiaa ruoasta ja ylläpitävät vastustuskykyä. B-vitamiinien puutostiloja voi esiintyä mm. sairastelun, lääkehoidon, stressin, fyysisen rasituksen ja väärien ruokailutottumusten yhteydessä. Maitohappobakteeri + B ratiopharm ei sisällä laktoosia, soijaa, gluteenia eikä maitoa.

30 kaps. 7,50 (norm. 9,41)

50 kaps. 10,70 (norm. 13,44)

100 kaps. 16,10 (norm. 20,16)

Tarjous on voimassa elokuun ajan.

-20 %

Vichy, Aqualia Thermal 30 ml voiteet

Kosteutta kaipaavalle iholle. Vahvistaa ja raikastaa. Valitse light, rich tai uusi geelivoide.

Tarjous on voimassa elokuun ajan.

11,30 (norm. 14,16)

Sebamed Clear Face -sarja

Ihotautilääkäreiden kehittämä hoito-ohjelma finnien
ja mustapäiden vaivaamalle iholle. Ei kuivata eikä ärsytä ihoa.

pH 5.5 vahvistaa ihoa suojaavaa happovaippaa, tukee ihon suojamekanismeja. Testattu dermatologisesti ja/tai kliinisesti

Kolmivaikutteinen hoito-ohjelma:

1. taistelee jo muodostuneita näppylöitä vastaan

2. ennaltaehkäisee uusien epäpuhtauksien syntyä

3. vähentää ihon rasvaisuutta ja kiiltoa.

Tarjous on voimassa elokuun ajan.

-20 %

Vichy Dercos hiustenhoitosarja

Hiustenhoitosarja, josta löytyvät hoitotuotteet hiuspohjan ja hiusten kunnon mukaan.

Tarjous on voimassa elokuun ajan.

-20 %