Tarjoukset

Hyvät ja hyödylliset tarjouksemme Seppälän ja Huhtasuon apteekissa. Tarjouksien voimassaoloaika on merkitty tarjouksien yhteyteen.

Decubal Clinic Creme, 250g

Kuivan ihon päivittäiseen, ennaltaehkäisevään hoitoon koko keholle koko perheen käyttöön. Decubal Clinic on keskirasvainen perusvoide, rasvapitoisuus 38 %. Sisältää ihoa pehmentävää dimetikonia, joka sitoo kosteutta ja muodostaa ihoa suojaavan kalvon. Sisältää ihoon nopeasti imeytyvää ja ihoa pehmentävää lanoliinia. Ei sisällä väriaineita, hajusteita eikä parabeeneja.

Tarjous on voimassa lokakuun ajan.

7,90 (norm. 9,92)

Minisun Monivitamiini vahva 120 tabl

Minisun Vahva on aktiivisen ihmisen monivitamiini, jossa on kaikki tärkeät vitamiinit ja hivenaineet yhdessä tabletissa. Erittäin vahva koostumus antaa lisäenergiaa joka päivä: valmiste sisältää muun muassa reilun annoksen D-vitamiinia, kalsiumia, B12-vitamiinia, foolihappoa ja sinkkiä. Minisun Vahva on markkinoiden ainoa monivitamiini, joka sisältää mustikkauutetta.

Valmiste on laktoositon, liivatteeton ja soijaton. Pakkauksessa on lapsiturvallinen ja kätevä korkki.

Bonuspakkauksia 120+25 niin kauan kuin tuotteita riittää.

Tarjous on voimassa lokakuun ajan.

16,20 (norm. 19,10)

Devisol MIX 10 mikrog. 200 tabl.

Hauska monimakupakkaus sisältää samassa pakkauksessa kolmea erimakuista tablettia – marjaisia mansikan makuisia sekä hedelmäisiä banaanin ja päärynän makuisia imeskely/purutabletteja. Mikä on teidän perheen suosikkimaku? Helposti suussa hajoavissa imeskely/purutableteissa on 10 mikrog D3-vitamiinia. Hammasystävällinen – makeutettu ksylitolilla ja sorbitolilla.

Tarjous on voimassa lokakuun ajan.

14,00 (norm. 16,51)

Devisol 20 mikrog. 200 tabl

Raikas ja hedelmäisen sitruksen makuinen D-vitamiinitabletti, jonka voi imeskellä, pureskella tai antaa hajota hitaasti suussa. Sisältää hyvin imeytyvää D3-vitamiinia.

Laktoositon (maidoton) , gluteeniton, hiivaton, sokeriton. Ei sisällä soijaa eikä liivatetta.

Tarjous on voimassa lokakuun ajan.

14,65 (norm. 17,28)

DeviSol Strong 50 mikrog, 200 tabl.

DeviSol Strong 50 mikrogramman vahvuutta suositellaan lisääntyneeseen D-vitamiinin tarpeeseen aikuisille ja yli 11-vuotiaille. DeviSol Strong 100 mikrog soveltuu todetun alhaisen D-vitaminitason nostovaiheeseen sekä harvempaa annostusta suosiville. Pienikokoisen ja hyvänmakuisen tabletin makuna on raikkaan hedelmäinen sitrus. Tabletti on helposti suussa hajoava ja sen voi joko imeskellä, pureskella, niellä tai tarvittaessa jauhaa.

Devisol valmisteet eivät sisällä laktoosia, gluteenia tai hiivaa, eivätkä myöskään soijaa eikä liivatetta. DeviSol imeskelytabletit on makeutettu ksylitolilla ja sorbitolilla.

Tarjous on voimassa lokakuun ajan.

21,00 (norm. 24,77)

Bethover B12 + foolihappo, 150 tabl

Mansikanmakuinen imeskelytabletti päivittäisen B12-vitamiinin ja foolihapon saannin turvaamiseen ja muistin tueksi. B12-vitamiini edistää hermoston normaalia toimintaa ja normaaleja psykologisia toimintoja. Folaatti (foolihappo) edistää normaaleja psykologisia toimintoja.

Maidoton, laktoositon, hiivaton ja sokeriton. Ei sisällä säilöntäaineita. Ei sisällä gluteenipitoisen viljan ainesosia.

Tarjous on voimassa lokakuun ajan.

24,40 (norm. 28,70)

MagneCit, 200 tabl

Sisältää hyvin imeytyvää magnesiumsitraattia ja B6- vitamiinia. Tuote on kalvopäällysteinen joten se on helppo niellä.

Ei sisällä laktoosia, gluteenia, hiivaa tai makeuttamisaineita.

Suositeltava vuorokausiannos on 2 tablettia. Annos suositellaan jakamaan kahteen osaan imeytymisen optimoimiseksi.

Tarjous on voimassa lokakuun ajan.

14,50 (norm. 18,24)

Apteq Vita Fluzinc, 24 tabl.

Flunssan kestoa voi lyhentää ja oireita lievittää, jos hoidon aloittaa heti oireiden ilmaannuttua. Apteq vita Fluzinc on uusi 3 päivän tehokuuri flunssaan. Flunssan kesto lyhenee keskimäärin 7 päivästä 4 päivään ja flunssan oireet vähenevät keskimäärin 36 %.

Fluzinc on mustaherukan ja mentolin makuinen imeskelytabletti, vaikuttava aine sinkkiasetaatti. Ei sisällä sitruunahappoa, laktoosia, gluteenia, soijaa, sokeria tai liivatteita. Valmistettu Suomessa.

Tarjous on voimassa lokakuun ajan.

9,25 (norm. 11,55)

Rela Tabs, 90 tabl.

Relan sisältämä Lactobacillus reuteri Protectis- maitohappobakteeri on yksi maailman tutkituimmista. Hyvänmakuinen Rela Tabs maistuu raikkaalle mansikalle tai lempeälle sitruunalle tai raikkaalle omenalle ja sopii koko perheelle päivittäin tai kuureina esimerkiksi matkoilla. Laktoositon ja gluteeniton. Ei sisällä maidon ainesosia. 1 purutabletti päivässä.

Tarjous on voimassa lokakuun loppuun asti.

30,35 (norm. 35,71)

Multivita Omegalive Basic, 120 kaps.

Laadukas kalaöljykapseli, joka on pienen kokonsa ja soikean muotonsa vuoksi helppo niellä. Erinomainen valinta silloin, jos ei haluta tai voida käyttää vahvoja kalaöljyvalmisteita. Sopii esimerkiksi henkilöille, joilla on korkeat kolesteroliarvot tai seurannassa oleva verenohennuslääkitys. Valmiste sopii käytettäväksi yhdessä muiden vitamiinivalmisteiden kanssa, sillä se ei sisällä lisättyjä vitamiineja.

Suositeltu päiväannos, 2 kapselia sisältää 1334mg kalaöljyä josta 886mg omega-3 (E-EPA 426, E-DHA  306mg)

Valmiste ei sisällä kalaproteiinia, mutta herkimmät kala-allergikot voivat saada oireita.

Tarjous on voimassa lokakuun ajan.

16,15 (norm. 19,01)

Multivita Omegalive Juniori, 45 geelipalaa

Hedelmäisen makuinen omega-3-kalaöljyvalmiste myös perheen pienimmille. Pehmeä, geelimäinen tabletti maistuu hedelmäisen raikkaasti appelsiinilta ja sitruunalta, ja siinä on käytetty vain luonnollisia aromi -ja väriaineita. Maku on saanut paljon kehuja! Makeutettu ksylitolilla ja sorbitolilla. Geelimäinen pehmeä tabletti on kätevä ja helppo pilkkoa tarvittaessa pieniin osiin.

Päiväannos, 2 kpl sisältää 1110mg kalaöljyä josta 700mg omega-3 (DHA 522mg, EPA 112mg), sekä 10 µg normaalille kasvulle tärkeää D3 -vitamiinia.

Valmiste ei sisällä kalaproteiinia, mutta herkimmät kala-allergikot voivat saada oireita.

Tarjous on voimassa lokakuun ajan.

13,00 (norm. 15,32)

Multivita Omegalive Raskaus, 100 kaps.

Laadukas valmiste on kehitetty kehitetty erityisesti raskaana olevien ja imettävien tarpeisiin. Multivita Omegalive Raskaus sisältää erityisen runsaasti odottajalle tärkeitä DHA-rasvahappoja. DHA ylläpitää sikiön ja rintaruokinaassa olevan imeväisen aivojen ja silmien normaalia kehitystä ja sen tarve on suuri erityisesti viimeisen raskauskolmanneksen aikana. Valmiste ei sisällä lisättyjä vitamiineja joten sitä voi haluttaessa käyttää yhdessä vitamiinivalmisteiden kanssa.

Suositeltu päiväannos, 2 kapselia sisältää 1334mg kalaöljyä josta 854mg omega-3 rasvahappoja (E-EPA 226mg, E-DHA 560mg)

Valmiste ei sisällä kalaproteiinia, mutta herkimmät kala-allergikot voivat saada oireita

Tarjous on voimassa lokakuun ajan.

16,25 (norm. 19,16)

Multivita Omegalive Strong, 100 kaps.

Päiväannostukseltaan apteekin vahvin kalaöljykapseli.*  Korkeasta omega-3-pitoisuudesta huolimatta kapseli on kohtuullisen kokoinen ja helppo niellä. Valmiste ei sisällä lisättyjä vitamiineja ja sopii siksi käytettäväksi yhdessä vitamiinivalmisteiden kanssa.

Päiväannos, 2 kapselia sisältää 2000mg kalaöljyä, josta 1330mg omega-3 (E-EPA 640mg, E-DHA 460mg)

Valmiste ei sisällä kalaproteiinia, mutta herkimmät kala-allergikot voivat saada oireita

Tarjous on voimassa lokakuun ajan.

17,60 (norm. 20,74)

Apteq Vita Melatoniini Extra, 30 tai 100 tabl.

Apteq Vita Melatoniini Extra on emmän kuin melatoniini. Se on monipuolinen ja vahva ravintolisä, joka sisältää melatoniinin lisäksi L-teaniinia ja B6-vitamiinia. Yhdistelmätuote, jossa nukahtamisajan lisäksi huomioitu unen laatu ja kehon oma melatoniinisynteesi. Melatoniini auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa ja lievittää aikaeron yksilöllisiä vaikutuksia. L-teaniini on unen laatua tukeva luonnollinen aminohappo. B6-vitamiini osallistuu kehon luonnolliseen melatoniinisynteesiin. Pienikokoinen tabletti voidaan pureskella, imeskellä tai niellä. Ei eläinperäisiä ainesosia. Ei sisällä laktoosia, hiivaa, gluteenia, soijaa, sokeria tai liivatetta. Valmistettu Suomessa.

30 tabl. 6,75 (norm. 8,45)

100 tabl. 16,00 (norm. 20,06)

Tarjous on voimassa lokakuun ajan.

-20 %

A-Vita Plus nenäsuihke, 20 ml

A-Vita Plus nenäsuihketta käytetään kosteuttamaan ja hoitamaan nenän limakalvoja. Nenäsuihke sisältää limakalvoja elvyttävää A-vitamiinia, nenän epiteelin uudistumista edistävää dekspantenolia ja E-vitamiinia. Suihke säilyy huoneenlämmössä (+12–25 ºC).

Suihketta annostellaan aikuisille 2 suihketta 2 kertaa päivässä ja lapsille 1 suihke 2 kertaa päivässä.

Tarjous on voimassa lokakuun ajan.

9,70 (norm. 11,45)

Coldzyme suusuihke, 7 ml tai 20 ml

Ainutlaatuinen suusuihke estää flunssavirusten tarttumisen. Helppokäyttöinen Coldzyme suusuihke muodostaa kurkun limakalvolle suojaavan kalvon, jolloin flunssavirukset eivät pääse kiinnittymään siihen.  Suusuihke vähentää flunssaan sairastumisen riskiä ja voi lyhentää flunssan kestoa, jos käyttö aloitetaan tartunnan alkuvaiheessa.

7 ml 14,65 (norm. 16,32)

20 ml 24,00 (norm. 26,71)

Tarjous on voimassa lokakuun ajan.

-10 %

Arthro nivelvoide 120 g

Arthro Nivelvoide on ainutlaatuinen paikallisesti käytettävä kylmävoide kipeille ja turvonneille nivelille. Se sopii erityisesti lievittämään kipua ja turvotusta pienissä nivelissä. Sen ainesosina ovat kylmävaikutteiset mentoli ja eukalyptusöljy sekä nivelten hyvinvoinnille tärkeät ravinteet kondroitiinisulfaatti, glukosamiinisulfaatti ja MSM.

Nyt Thera-Band jumppakuminauha ja ohjeet kaupan päälle niin kauan kuin kylkiäisiä riittää.

Tarjous on voimassa lokakuun ajan.

15,65 (norm. 18,42)

Ice Power kylmägeeli, 150 ml + 20 ml

Ice Power on aito alkuperäinen kylmägeeli, joka lievittää nopeasti ja tehokkaasti kipua ja tulehdusta. Lääkeaineeton Ice Power on turvallinen ja pitkävaikutteinen koko perheen kylmähoitotuote. Ice Power kylmägeeli vähentää turvotusta, laukaisee lihasjännitystä, nopeuttaa vamman parantumista ja edistää lihasten palautumista rasituksesta. Tuote on turvallinen käyttää ja siksi se sopii myös raskaana oleville ja imettäville.

Kotimainen Ice Power geeli täyttää tänä vuonna 20 vuotta ja sen kunniaksi toimme myyntiin asiakkaillemme juhlapakkauksen, jossa saa 150 ml hinnalla 170 ml Ice Power geeliä. Ice Power geeli on tutkittu, lääkeaineeton vaihtoehto kivun lievitykseen. Ice Power geelin vaikutus perustuu geelin sisältämiin mentoliin ja eteerisiin öljyihin, jotka lämpökameratutkimusten mukaan alentavat ihon lämpötilaa noin 7 asteella.

Nyt kylmälaastaripaketti kaupan päälle niin kauan kuin kylkiäisiä riittää.

Tarjous on voimassa lokakuun ajan.

10,00 (norm. 11,60)

Yotuel Classic hammastahna, 50 ml

Yotuel Classic valkaisee hampaita poistamalla esim. kahvin, teen, punaviinin ja tupakan aiheuttamia tummentumia hampaiden pinnalta. Sen valkaisuteho perustuu kahden luonnon ainesosan yhteisvaikutukseen: papaijasta saatavan proteolyyttisen papaiinientsyymin, joka valkaisee hampaita, ja koivusta saatavan ksylitolin, joka ehkäisee kariesbakteerien kasvua ja hampaiden reikiintymistä. Ei sisällä vaahtoavaa natriumlauryylisulfaattia, joten sopii erinomaisesti henkilöille, jotka saavat herkästi aftoja. Tahnan pH on sama kuin terveen suun, eli neutraali.

Tarjous on voimassa lokakuun ajan.

7,70 (norm. 9,07)

SB-12 suuvesi, 500 ml

SB12:n vaikuttavat aineet, sinkkiasetaatti ja klooriheksidiini, muodostavat ainutlaatuisen yhdistelmän, joka neutraloi pahanhajuista hengitystä aiheuttavien aineiden muodostumisen. SB12:n ainutlaatuinen ja patentoitu koostumus kiinnittyy suun limakalvoille, hampaisiin ja kieleen varmistaen ensiluokkaisen raikkaan hengityksen 12 tunniksi.

SB12 Mint&Menthol maistuu viileän raikkaalta minttu-mentolilta. Sisältää 0.05 % natriumfluoridia.

SB12 Duo maistuu viileän raikkaalta eukalyptukselta. SB12 duo sisältää 0.2 % natriumfluoridia, joka antaa lisäsuojaa reikiintymistä vastaan hampaiden pesun jälkeen.

SB-12 White poistaa tahroja ja värjäytymiä tehden hampaat valkoisemmiksi kahden viikon käytön jälkeen.

Tarjous on voimassa lokakuun ajan.

17,90 (norm. 20,08)

Favora kosteuttava seerumi, 30 ml

Kevyt, hyvin imeytyvä seerumi syväkosteuttaa ja ravitsee kaikenikäisten herkkää ihoa. Tehoaineina kosteuttavaa hyaluronihappoa, syväkosteuttavia keramideja sekä ravitsevaa, suojaavaa ja ihoa elvyttävää sheavoita. Koostumuksessa myös antioksidanttista E-vitamiinia. Hajusteeton, väriaineeton. Kehitetty yhteistyössä Allergia- ja Astmaliiton kanssa.

Tarjous on voimassa lokakuun ajan.

16,00 (norm. 19,04)

Vichy, Aqualia Thermal -sarja

Vahvistava 24h kosteuttava hoitosarja normaalille ja pintakuivalle iholle. Sisältää hyaluronihappoa ja Aquabioryl™ -yhdistettä.

Aqualia Thermal -tuotteiden sisältämä hyaluronihappo on yksi tärkeimmistä luonnollisista kosteudensitojista iholla. Sillä on erinomainen vedensitomiskyky ja se auttaa tekemään ihon pinnan pehmeäksi ja joustavaksi. Aquabioryl™ on sokeri, joka auttaa kosteuttamaan ihoa pitkäkestoisesti ja optimaalisesti. Se auttaa myös pehmittämään ja rauhoittamaan ihoa.

Tarjous on voimassa lokakuun ajan.

-15 %

ACO Face -sarja

Hyvinvoiva iho vaatii jatkuvaa kosteuttamista; talvella ja kesällä, päivin ja öin. ACO-tuotteisiin valitut ja niistä pois jätetyt aineosat on harkittu tarkkaan. Tavoitteena ovat mahdollisimman tehokkaat ja samalla hellävaraiset tuotteet sinun ihollesi. ACO ihonhoitotuotteet on luotu pohjoisiin olosuhteisiin ja kehitetty kosteuttamaan ihoa tehokkaasti.

Tarjous on voimassa lokakuun ajan.

-20 %