Tarjoukset

Hyvät ja hyödylliset tarjouksemme Seppälän ja Huhtasuon apteekissa. Tarjouksien voimassaoloaika on merkitty tarjouksien yhteyteen.

Apobase Carbamide 5%, 250 g

Apobase Carbamide 5 % on uusi tehokosteuttava perusvoide päivittäiseen käyttöön. Voide sisältää karbamidia 5 % ja glyserolia, jotka auttavat vähentämään kosteuden haihtumista iholta.

Kuten kaikki Apobase-voiteet, myös Apobase Carbamide 5 % on parabeeniton, hajusteeton ja väriaineeton. Voiteen rasvapitoisuus on 22 %.

Karbamidi on ihon luonnollinen kosteuttaja. Karbamidia sisältävät voiteet tehokosteuttavat ihoa, mutta voivat aiheuttaa ohimenevää lämmöntunnetta tai kirvelyä. Jos kirvelyä esiintyy, voi voidetta kokeilla levittää pesun jälkeen kostealle iholle tai vaihtoehtoisesti kuivalle ihoalueelle.

Tarjous on voimassa toukokuun ajan.

 

9,80 (norm. 12,27)

Bepanthen Anti-Exem Creme, 50 g

Kortisoniton Bepanthen Anti-Exem sopii koko perheen kutiavan, ärtyneen ihon ja ihottuman päivittäiseen hoitoon.

Ihon kutina, punoitus ja turvotus voivat johtua useista eri tekijöistä kuten ihottumasta, atooppisesta ihottumasta, allergisesta reaktiosta, ihon kuivuudesta tai useasta muusta ihoärsytyksestä. Kova ihon kutina aiheuttaa raapimista, mikä puolestaan lisää ihon vaurioitumista. Bepanthen Anti-Exem Creme on tarkoitettu ihottuman, ärtyneen ihon ja allergisten reaktioiden hoitoon lievittämään ihon kutinaa ja punoitusta. Voiteen koostumuksessa yhdistyy kutinaa lievittävä ja ihon sarveiskerrosta elvyttävä vaikutus, mikä vähentää raapimisen tarvetta ja auttaa ihoa parantumaan.

Tarjous on voimassa toukokuun ajan.

15,00 (norm. 16,81)

Beko Strong B12, 150 tabl.

B12-vitamiinivalmiste. B12-vitamiinin tarve voi korostua muun muassa ikääntyvillä, vegaaneilla sekä suoliston alueen imeytymishäiriöissä. Pienikokoinen, helposti nieltävä tabletti. Laktoositon, hiivaton, gluteeniton, sokeriton. Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia.

Tarjous on voimassa toukokuun ajan.

25,30 (norm. 31,68)

Multivita Magnesiumsitraatti + B6, 90 tabl. tai purutabl.

Multivita Magnesiumsitraatti + B6, nieltävänä tai purutablettina.
Sisältää 150 mg magnesiumia ja 2 mg B6-vitamiinia.
Magnesium suojaa sydäntä ja vähentää hermoston ja lihasten ärtyvyyttä. Urheilijoille, kuntoilijoille, suonenvedosta, krampeista ja levottomista jaloista kärsiville. Magnesiumia voi kokeilla myös PMS- ja vaihdevuosioireiden sekä stressioireiden helpottamiseen. 1-2 tablettia vuorokaudessa.

Laktoositon, gluteeniton, hiivaton, sokeriton. Purutabletti on greipin tai lime-sitruunan makuinen ja sisältää makeutusaineita.

Tarjous on voimassa toukokuun ajan.

11,50 (norm. 14,38)

Glukosamiini Active, 120 tabl.

Liikunnallisille ja aktiivisille henkilöille kehitetty yhdistelmävalmiste, joka sisältää glukosamiinia, kondroitiinisulfaattia ja C-vitamiinia. Osallistuu nivelruston rakenneosien eli kollageenin muodostumiseen.

Tarjous on voimassa toukokuun ajan.

29,80 (norm. 37,34)

Glukosamiini Combi, 120 tabl.

Ikääntyvälle tuki- ja liikuntaelimistölle kehitetty yhdistelmävalmiste. Sisältää glukosamiinia sekä normaalille luuston terveydelle tärkeitä kalsiumia ja D3-vitamiinia.

22,40 (norm. 28,03)

Glukosamiini Strong, 120 tabl.

Vahva, täysin kasvipohjainen glukosamiinivalmiste. Sopii kala- ja äyriäisallergisille sekä vegaaneille. Laktoositon, gluteeniton, hiivaton, soijaton, liivatteeton.

Tarjous on voimassa toukokuun ajan.

16,90 (norm. 21,12)

Minisun Monivitamiini vahva, 120 tabl.

Minisun Vahva on aktiivisen ihmisen monivitamiini, jossa on kaikki tärkeät vitamiinit ja hivenaineet yhdessä tabletissa. Erittäin vahva koostumus antaa lisäenergiaa joka päivä: valmiste sisältää muun muassa reilun annoksen D-vitamiinia, kalsiumia, B12-vitamiinia, foolihappoa ja sinkkiä. Minisun Vahva on markkinoiden ainoa monivitamiini, joka sisältää mustikkauutetta.

Valmiste on laktoositon, liivatteeton ja soijaton. Pakkauksessa on lapsiturvallinen ja kätevä korkki.

Tarjous on voimassa toukokuun ajan.

15,20 (norm. 19,10)

Helein Biotin+, 60 tabl.

Helein Biotin+ on kauneusravintolisä hiuksille ja kynsille. Se sopii jo nuoresta iästä alkaen, kun tavoitellaan näyttäviä hiuksia ja vahvoja kynsiä. Pakkaus riittää 2 kuukauden käyttöön.

Tarjous on voimassa toukokuun ajan.

13,30 (norm. 16,70)

Minisun Omega-3 Junior, 45 geelipalaa

Yksi geelipala sisältää lapsille suositellun annoksen 10 mikrogrammaa D3-vitamiinia sekä 600 mg korkealaatuista kalaöljyä. D-vitamiini edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa ja kalaöljyn sisältämä DHA-rasvahappo ylläpitää normaalia aivotoimintaa ja näkökykyä, kun päiväannos on 250 mg. Geelipala on hedelmäisen makea ja pehmeä suussa, makuina vadelma, appelsiini ja sitruuna. Se on valmistettu kestävän kehityksen periaattein tuotetusta kalaöljystä. Tuote ei sisällä gluteenipitoisen viljan ainesosia ja se on maidoton, laktoositon, soijaton, alkoholiton ja hiivaton.

Tarjous on voimassa toukokuun ajan.

11,70 (norm. 14,69)

Idoform Caps, 100 kaps.

Idoform Caps on korkealaatuinen maitohappobakteerikapseli, joka sisältää maailman tutkituinta ja dokumentoitua maitohappobakteerikantaa, Lactobacillus rhamnosus GG:tä. Lisäksi Idoform Caps sisältää suolistossa luonnostaankin esiintyviä maitohappobakteereita kuten Bifidobacterium BB-12®-maitohappobakteeria.

Tarjous on voimassa toukokuun ajan.

20,30 (norm. 23,90)

Apteq Vita Melatoniini Extra 1,9 mg 100 tabl.

Apteq Vita Melatoniini Extra on emmän kuin melatoniini. Se on monipuolinen ja vahva ravintolisä, joka sisältää melatoniinin lisäksi L-teaniinia ja B6-vitamiinia. Yhdistelmätuote, jossa nukahtamisajan lisäksi huomioitu unen laatu ja kehon oma melatoniinisynteesi. Melatoniini auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa ja lievittää aikaeron yksilöllisiä vaikutuksia. L-teaniini on unen laatua tukeva luonnollinen aminohappo. B6-vitamiini osallistuu kehon luonnolliseen melatoniinisynteesiin. Pienikokoinen tabletti voidaan pureskella, imeskellä tai niellä. Ei eläinperäisiä ainesosia. Ei sisällä laktoosia, hiivaa, gluteenia, soijaa, sokeria tai liivatetta. Valmistettu Suomessa.

Tarjous on voimassa toukokuun ajan.

16,00 (norm. 20,06)

Ophtim Eye Hydra 20 x 0,5 ml

Ophtim Eye Hydra silmätipoissa vaikuttava aine on hyaluronihappo. Se on kehon oma aine, jota on luonnostaan myös silmissä. Hyaluronihapolla on kosteutta lisääviä ja sitovia sekä kyynelkalvon tasapainoa ylläpitäviä ominaisuuksia. Ophtim Eye Hydra silmätipat ovat säilöntäaineettomia, joten ne sopivat jatkuvaan ja runsaaseenkin käyttöön. Tuotetta voi käyttää myös piilolinssien kanssa. Hyaluronihappoa 0,20 %.

Tarjous on voimassa toukokuun ajan.

10,60 (norm. 13,25)

Ophtim Eye Forte 20 x 0,5 ml

Ophtim Eye Forte silmätipat kosteuttavat ja suojaavat. Etenkin yökäyttöön. Vaikuttava aine hyaluronihappo 0,40 %. Säilöntäaineettomia. Annostelu 1 tippa 2-3 kertaa päivässä. Sopii piilolinssien kanssa.

Uudelleensuljettavat pipetit: avattua pipettiä voi käyttää 12 tunnin ajan.

Tarjous on voimassa toukokuun ajan.

10,60 (norm. 13,25)

Mar Plus nenäsuihke

MAR plus 5% -nenäsumute sisältää 5% dekspantenolia isotonisessa merisuola-
liuoksessa. Merisuolavesi kostuttaa kuivia ja aristavia nenän limakalvoja sekä edistää liman poistumista ohentamalla limaa. Dekspantenoli hoitaa ja parantaa
ärtyneitä ja haavaisia limakalvoja. Valmiste nopeuttaa nenän limakalvon uusiutumista, edistää värekarvojen toimintaa ja estää haavojen kutisemista.

Tarjous on voimassa toukokuun ajan.

8,40 (norm. 9,96)

Curaprox Black is white ja White is black -hammastahnat, 90 ml

Black Is White –hammastahnan sisältämä aktiivihiili imee itseensä värjäytymistä aiheuttavat hiukkaset ja antaa valkoisen hymyn ilman kiillevaurioita. Hydroksyyliapatiitti yhdessä fluorin kanssa vahvistaa kiillettä ja auttaa vihlontaan. Entsyymit tukevat syljen antibakteerista vaikutusta. Prestige Sparkling Blue® tekee hampaista heti valkoisemmat ja Starphere® raikastaa. Hammastahna sopii arftaherkille, sillä se ei sisällä natriumlauryylisulfaattia. Voidaan käyttää tavanomaisen tahnan tapaan, myös sähköhammasharjan kanssa. Alhainen hankausarvo, RDA -50.

Makuna lime-minttu, joka on miedompi White is black -tahnassa.

Tarjous on voimassa toukokuun ajan.

19,50 (norm. 24,38)

Flexitol Heel Balm, 56 g

Kaikki Flexitol tuotteet sisältävät karbamidia, joka lisää ihon kykyä varastoida vettä, vähentää veden haihtumista iholta ja lisää ihon pidättämän veden määrää.

Flexitol Heel Balm hoitaa kuivia ja halkeilevia kantapäitä.

Tarjous on voimassa toukokuun ajan.

6,80 (norm. 8,37)

Aurinkovoiteet

Varaudu aurinkoon kauttamme. Meillä on laaja valikoima laadukkaita aurinkosuojatuotteita. (Tarjous ei koske itseruskettavia eikä päivävoiteita, joissa suojakerroin).

ACO, Avene, La Roche-Posay, Vichy, Louis Widmer, Piz Buin, SunPro, Be3.

Tarjous on voimassa toukokuun ajan.

-20 %