Tarjoukset

Hyvät ja hyödylliset tarjouksemme Seppälän ja Huhtasuon apteekissa. Tarjouksien voimassaoloaika on merkitty tarjouksien yhteyteen.

Evergia Multilong, 60 kaps.

Evergia Multilong on pitkävaikutteinen monivitamiini, joka sisältää 13 vitamiinia ja 13 hivenainetta. Toisin kuin tavallisissa monivitamiineissa, Evergia Multilongissa vitamiinit vapautuvat elimistöösi tasaisemmin pitkin päivää. Vain 1 kapseli päivässä riittää.

Tarjous on voimassa maaliskuun ajan.

13,00 (norm. 15,36)

Apteq D-vitamiini 20 mikrog. , 200 tabl.

Apteq vita D3-vitamiini on edullinen kotimainen vitamiinitabletti, joka sopii hyvin päivittäiseksi D-vitamiinin lähteeksi ja täydentää terveellistä ruokavaliota. Hyvänmakuinen purutabletti.

Tarjous on voimassa maaliskuun ajan.

10,30 (norm. 14,78)

Apteq D-vitamiini 50 mikrog., 200 tabl.

Apteq vita D3-vitamiini on edullinen kotimainen vitamiinitabletti, joka sopii hyvin päivittäiseksi D-vitamiinin lähteeksi ja täydentää terveellistä ruokavaliota. Hyvänmakuinen purutabletti.

Tarjous on voimassa maaliskuun ajan.

14,20 (norm. 20,35)

Bethover 1mg B12-vitamiini, 150 tabl.

Bethover B12-vitamiinivalmiste on vadelmanmakuinen purutabletti päivittäiseen B12-vitamiinin saannin turvaamiseen ja muistin tueksi. B12-vitamiini edistää hermoston normaalia toimintaa ja normaaleja psykologisia toimintoja. Laktoositon, maidoton, gluteeniton, liivatteeton, hiivaton. Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia, soveltuu myös kasvisruokavaliota noudattaville.

Tarjous on voimassa maaliskuun ajan.

25,20 (norm. 28,03)

Apteq Vita B12 + foolihappo, 100 tabl.

Metyylikobalamiini on luonnon oma valmiiksi aktiivinen B12 vitamiinin muoto. Sellaisenaan tehokkaasti elimistön hyödynnettävissä. Foolihappo toimii tehokkaasti yhdessä B12 vitamiinin kanssa. Paras imeytyminen suun kautta limakalvoilta imeskeltynä. Pienikokoinen tabletti voidaan myös pureskella tai niellä. Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia. Valmistettu Suomessa.

Tarjous on voimassa maaliskuun ajan.

16,50 (norm. 20,70)

Calsorin + D3 20 mikrog, 130 tabl.

Riittävä D-vitamiinin saanti on edellytys luuston kunnon ylläpidolle, sillä se vaikuttaa kalsiumin imeytymiseen. D-vitamiinia syntyy iholla auringon vaikutuksesta kesäaikaan etenkin nuorilla, mutta muulloinkin sen saanti on hyvä varmistaa ravinnon ja D-vitaamiinilisän avulla. D-vitaminoitu Calsorin sopii kaikille niille, jotka haluavat vahvistaa kalsiumin lisäksi riittävän D-vitamiinin saannin.
Laktoositon, gluteeniton ja hiivaton.
Annostus: 1 tabletti vuorokaudessa.

Kampanjapakkauksessa 30 tablettia enemmän!

Tarjous on voimassa maaliskuun ajan.

14,00 (norm. 18,11)

Puru-Calsorin + D3 20 mikrog, 130 purutabl.

Puru Calsorin D 20 mikrog on raikkaan appelsiininmakuinen, pureskeltava kalsiumvalmiste, joka sisältää yhdessä hyvänmakuisessa purutabletissa 500mg kalsiumia ja 20µg D3-vitamiinia. Tabletti hajoaa purtaessa helposti suussa eikä jätä jauhoista suutuntumaa. Puru Calsorin D sopii silloin, kun yhdellä valmisteella halutaan varmistaa sekä kalsiumin että tärkeän D3-vitamiinin riittävä päivittäinen saanti.
Ei sisällä laktoosia tai muita maidon aineosia, gluteenia tai hiivaa. Makeutettu mannitolilla ja aspartaamilla.
Annostus: 1 purutabletti vuorokaudessa.

Kampanjapakkauksessa 30 purutablettia enemmän!

Tarjous on voimassa maaliskuun ajan.

14,00 (norm. 15,55)

Rela Drops + D, 10ml

Rela Drops + D -tipat ylläpitävät vastustuskykyä ja turvaavat lasten tarvitseman D3 -vitamiinin saannin. Valmiste sisältää muista Rela-tuotteista tuttuja ja hyvin tutkittuja Lactobacillus reuteri Protectis -maitohappobakteereita sekä hyvin imeytyvää D3 -vitamiinia pienelle lapselle ja vauvalle sopivassa muodossa. D3-vitamiinivalmisteiden käyttöä suositellaan lapsille ja nuorille Suomessa ympäri vuoden.

Tarjous on voimassa maaliskuun ajan.

18,80 (norm. 20,93)

Relatabs Mansikka Omena tai Sitruuna, 90 tabl.

Relan sisältämä Lactobacillus reuteri Protectis®-maitohappobakteeri on yksi maailman tutkituimmista. Hyvänmakuinen Rela Tabs maistuu raikkaalle mansikalle, omenalle tai sitruunalle ja sopii koko perheelle päivittäin tai kuureina esimerkiksi matkoilla. Laktoositon ja gluteeniton. Ei sisällä maidon ainesosia.

Tarjous on voimassa maaliskuun ajan.

30,30 (norm. 35,71)

Fiilus Arkeen mansikka tai persikka-vadelma, 60 purutabl.

Maitohappobakteerivalmiste kaikenikäisille.  Sisältää miljardin Lactobacillus rhamnosus GG maitohappobakteereita ja miljardin Bifidobacterium lactis -bifidobakteereita.

Laktoositon, gluteeniton, maidoton, hiivaton, soijaton. Ei sisällä eläinperäisiä aineita.

Tarjous on voimassa maaliskuun ajan.

9,20 (norm. 11,52)

SB-12 suuvesi, 500 ml

SB12:n vaikuttavat aineet, sinkkiasetaatti ja klooriheksidiini, muodostavat ainutlaatuisen yhdistelmän, joka neutraloi pahanhajuista hengitystä aiheuttavien aineiden muodostumisen. SB12:n ainutlaatuinen ja patentoitu koostumus kiinnittyy suun limakalvoille, hampaisiin ja kieleen varmistaen ensiluokkaisen raikkaan hengityksen 12 tunniksi.

SB12 Mint&Menthol maistuu viileän raikkaalta minttu-mentolilta. Sisältää 0.05 % natriumfluoridia.

SB12 Duo maistuu viileän raikkaalta eukalyptukselta. SB12 Duo sisältää 0.2 % natriumfluoridia, joka antaa lisäsuojaa reikiintymistä vastaan hampaiden pesun jälkeen.

SB-12 White poistaa tahroja ja värjäytymiä tehden hampaat valkoisemmiksi kahden viikon käytön jälkeen.

Tarjous on voimassa maaliskuun ajan.

16,90 (norm. 20,08)

Bepanthen Eye silmätipat, 20×0,5 ml

Silmän pinnan kuivuminen johtuu siitä, ettei kyynelneste kykene pitämään pintaa riittävän kosteana joko kyynelnesteen erityksen vähenemisen tai sen koostumuksen muutoksen seurauksena. Syitä voivat olla: ympäristöolosuhteet kuten kuiva ilma, ilmastointi, sauna, ilmansaasteet, tuuli tai pakkanen. Näyttöpäätetyöskentely, television katselu, lukeminen ja piilolinssien käyttö sekä ikääntyminen, tietyt sairaudet tai lääkkeet voivat myös kuivattaa silmiä. Bepanthen Eye Silmätipat lievittävät ikäviä oireita heti voitelemalla silmän pintaa ja suojaamalla sitä kuivumiselta pitkäaikaisesti.

Tarjous on voimassa maaliskuun ajan.

11,10 (norm. 13,25)

Sebamed pesuneste tai Oliivi pesuneste, pumppupullo tai täyttöpussi, 1 litra

Riittoisa pesuneste kasvoille ja vartalolle. Koostumus sisältää uudistavaa pantenolia, hoitavaa allantoiinia, runsaasti kosteuttavia vitamiineja sekä aminohappoja. Pesun jälkeen iholla on puhdas, miellyttävän raikas ja pehmeä tunne. pH 5.5 ylläpitää ihon luonnollista tasapainoa. Normaalille iholle, myös herkälle ja ongelmaiholle. Koko perheelle!

Kaupan päälle saat 300 ml Sebamed Olive pumppupullon,

Tarjous on voimassa maaliskuun ajan.

18,10 (norm. 20,99)

Priorin Extra, 60 kaps.

Priorin Extra on vitamiini-, kasviuute- ja aminohappovalmiste, jonka ainesosat on valittu hiusten hyvinvointia silmälläpitäen. Tuloksia voit nähdä jo 2–3 kuukauden käytön jälkeen.

Tarjous on voimassa maaliskuun ajan.

36,50 (norm. 40,61)

Kylmägeeli ratiopharm 150 ml

Kylmägeeli lihas- ja nivelkipujen lievitykseen sekä turvotuksen hoitoon. Venähdyksien, nyrjähdyksien ja rasitusvammojen hoitoon, lihasjännityksen laukaisuun. Lihasten palautumisen nopeuttamiseen rasituksen jälkeen. Hoidettavalle ihoalueelle 3-6 kertaa päivässä

Kylmävaikutus tuntuu voimakkaammalta, kun levität ensin ohuen kerroksen ja muutaman minuutin päästä toisen kerroksen. Vältä kylmägeelin joutumista silmiin, haavoihin ja limakalvoille.

Tarjous on voimassa maaliskuun ajan.

6,50 (norm. 8,48)